0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny formand i Dansk Svømmeunion

28-04-2012

På generalforsamlingen lørdag blev Kjeld Egebo Dansk Svømmeunions nye formand


I forbindelse med årets generalforsamling i Idrættens Hus lørdag eftermiddag, blev der ændret på bestyrelsens medlemskonstellation i Dansk Svømmeunion.

Kaj Aagaard, som har varetaget formandsposten gennem 10 år, valgte i år ikke at genopstille for en ny periode af hensyn til andre prioriteringer i sit liv. Dermed forlader en dybt engageret, dedikeret og meget vellidt formand posten oven på 10 særdeles udviklende år for organisationen, der netop er kommet ud som DIFs tredjestørste specialforbund med 146.000 medlemmer.

 

Formandsposten blev på generalforsamlingen overtaget af Kjeld Egebo Larsen, der siden begyndelsen af 90’erne har udfyldt økonomi-posten i bestyrelsen.
62-årige Kjeld Egebo har været engageret i svømning hele sit voksenliv – begyndende på klubniveau i Hillerød, hvor Kjeld var formand i en årrække i slut-80’erne. Blandt Kjeld Egebos forcer er økonomi, som han både via sit mangeårige virke i et pengeinstitut og som selvstændig erhvervsdrivende, har fastholdt et skarpt analytisk øje for.

 

Dette forklarer også den nye formands mangeårige post i bestyrelsen som netop økonomi-ansvarlig.

Med Kjelds nye ansvarsområde i bestyrelsen blev posten som økonomiansvarlig ledig. Denne post indtager, allerede medlem af bestyrelsen, Lars Jørgensen. Lars Jørgensen er civilt beskæftiget i et pengeinstitut og har en solid baggrund indenfor området.

 

Nyt medlem i bestyrelsen

Med udskiftning på formandsposten og omrokering på økonomiposten, opstod der en vakant plads, hvor Lars Jørgensen tidligere har optrådt.
Hertil var der to bestyrelsesmedlemmer på valg – Jes Gydesen og Danielle Keller. Begge var de villige til genvalg.

Til at indtage den vakante plads pegede bestyrelsen på Anders Jensen, mens Svømmeklubben KVIK Kastrup indstillede Claus Lyder.

Således skulle brikkerne falde på plads mellem i alt fire kandidater (Jes Gydesen, Danielle Keller, Anders Jensen og Claus Lyder) til fordeling på tre bestyrelsesposter.

 

Generalforsamlingens afstemning endte her således, at Danielle Keller, Jes Gydesen og Anders Vestergaard Jensen blev stemt ind i bestyrelsen.

 

Præsentation af Anders Vestergaard Jensen
Anders Vestergaard Jensen er tidligere elitesvømmer fra S-68 Hjørring (og senere SIGMA SWIM Birkerød). Har deltaget ved EJM, EM, VKM og VM i svømning. Efter sin aktive karriere var Anders træner i SIGMA SWIM Birkerød for årgangshold i en årrække. Civilt er Anders civilingeniør og ansat ved Danmarks Tekniske Universitet på institut for Transport, hvor han forsker i beslutningsmodeller for vurdering af transport projekter og er netop ved at færdiggøre et Ph.d. studie. Anders er gift med tidligere elitesvømmer Ditte Jensen. De har to børn på henholdsvis et og tre år og bor i Holte.


Dansk Svømmeunions nye bestyrelse;
Dansk Svømmeunions nye bestyrelse består af i alt otte personer.
Kjeld Egebo Larsen, formand
Susanne Glasius, næstformand
Lars Jørgensen, økonomi-ansvarlig
Dorthe Rigét, medlem
Lars Warm, medlem
Danielle Keller, medlem
Jes Gydesen, medlem
Anders Vestergaard Jensen, medlem


 


Cookieindstillinger