0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Pernille Blume overrakt prisen "Aktives æresbevisning"

28-04-2012

På Dansk Svømmeunions generalforsamling blev svømmeren Pernille Blume hædret med pris.


 

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling i dag, lørdag, den 28. april i Idrættens Hus i Brøndby, er svømmeren Pernille Blume, SIGMA SWIM Birkerød/NTC, blevet hædret med Dansk Svømmeunions Aktives æresbevisning.

Æresbevisningen, som er en særlig anerkendelse til aktive i Dansk Svømmeunion, der, på seniorniveau, har opnået helt ekstraordinære flotte resultater i forbindelse med EM, VM eller OL, er tidligere blevet tildelt ialt 15 danske svømmere. Nu er også Pernille Blume med i dette fornemme selskab.
Det var formand, Kaj Aagaard, som stod for overrækkelsen af æresbevisningen.

 

Årsagen til, at Pernille Blume modtager Aktives æresbevisning i dag, skyldes guldmedaljen og dermed Europamesterskabet på kortbane, som Pernille, sammen med de tre andre svømmere (Mie Ø. Nielsen, Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen) sikrede sig i december måned i 4 x 50 m holdmedley.
Mie Ø. Nielsen skulle således også have været hædret i dag af samme grund, men et meget travlt program for den unge Aalborg-svømmer har gjort, at Dansk Svømmeunion venter med at hædre hende til ved en senere lejlighed.

Foruden førnævnte guldmedalje fremhævede Kaj Aagaard flere andre af Pernilles imponerende præstationer i sin tale. – Ved samme Europamesterskab var du (Pernille, red.) også med til at hente sølv hjem til Danmark i 4 x 50 m cravl. Du var deltager ved VM i Shanghai, og var dér med til at kvalificere det danske hold i 4 x 100 m cravl til OL. Og så skal det da også fremhæves her, at det ved Danish Open i Bellahøj i sidste måned lykkedes dig (Pernille, red.) at kvalificere dig individuelt til OL i 100 m cravl, lød det fra talerstolen.  

 

Kaj Aagaard ønskede Pernille Blume tillykke med den velfortjente pris på vegne af Dansk Svømmeunion. Samtidig lød der også en stor lykønskning og tak til de trænere og ledere, der har hjulpet Pernille på vej også i SIGMA SWIM Birkerød. 


Pernille Blume modtog prisen storsmilende og glad, i ledsagelse af et stort bifald fra generalforsamlingen. Med til prisen fulgte blomster og glasvase.


De 15 svømmere, der ved tidligere lejlighed har modtaget Dansk Svømmeunions aktives æresbevisning:
Susanne Nielsson, Benny Nielsen, Berit Puggaard, Gitta Wolf (før Gitta Jensen), Sophia Skou, Jacob Carstensen, Mette Jacobsen, Louise Ørnstedt, Jakob Andkjær, Lars Sørensen, Annette Poulsen, Eva Mortensen, Lotte Friis, Jeanette Ottesen og Rikke Møller Pedersen. 


 


Cookieindstillinger