0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ildsjæls-prisen 2012 overrakt lørdag

28-04-2012

På Breddesektionens årsmøde blev "Årets ildsjæl" 2012 kåret.


 

Breddesektionen, som udgør én af flere sektioner i Dansk Svømmeunion, uddelte lørdag formiddag på sektionens årsmøde for anden gang sektionens pris ”Årets ildsjæl”.

Prisen blev overrakt til en person, som i en årrække har markeret sig som en flittig og dybt engageret ildsjæl med et hjerte, der i den grad brænder for bredden i Dansk Svømmeunion.

 

Det var Breddesektionens leder, Helle Jakobsen, der forestod prisoverrækkelsen, som i år blev tildelt Troels Stubager fra Ringe Svømmeklub – en person, der med sin personlighed og sin store viden om svømmesporten ”er” Ringe Svømmeklub.

 

I begrundelsen for prisen lød det blandt andet: - Troels er god til at se nye muligheder og har således gennem årene været initiativtager og arkitekt bag implementering af blandt andet babysvømning, svømning kun for piger (primært rettet mod piger af anden etnisk herkomst) og Aqua Camps. Senest har han i 2011 været medvirkende til, at klubben kunne indgå samarbejde med Dansk Svømmeunion om skolesvømning i Ringe. Den store viden, det stærke netværk og den store handlekraft, som Troels besidder, har været årsag til, at Ringe Svømmeklub med kort varsel kunne indgå i dette projekt.

 

Troels yder dagligt, og har gjort det gennem 20 år som formand, en særlig indsats for Ringe Svømmeklubs medlemmer. Gennem årene har han fået opbygget en kultur, hvor frivillighed er et bærende element, som gør det helt naturligt at hjælpe klubben, hvad enten man er i udvalgsarbejde, står i køkkenet eller står på kanten som træner eller official. Derudover fungerer han også som overdommer, underviser på dommerkurser og speaker til Dansk Svømmeunions arrangementer som eksempelvis Christiansborg Rundt.   

 

Troels er et uundværligt omdrejningspunkt for klubbens medlemmer og har igennem mange år ydet en stor indsats for dansk svømning. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Modtager af Årets ildsjæls-pris 2012, Troels Stubager, sammen med leder af Breddesektionen, Helle Jakobsen.


 


Cookieindstillinger