0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

16
Januar
2021
16
Januar
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

18
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3650
Lyngby Idrætsby (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Gydesen tror på OL-deltagelse

16-04-2012

Med en tid på 54.41 på 100 ryg er Mathias Gydesen 1/100 over den af FINA og Dansk Svømmeunion fastsatte kravtid.

Af: 156

Mathias Gydesen, Allerød/Sigma NS / Cal Berkeley, svømmede ved Indianapolis Grand Prix for tre uger siden 54.41 på 100 ryg – 1/100 over den af FINA og Dansk Svømmeunion fastsatte kravtid. Dansk Svømmeunion har alligevel valgt at indstille til Danmarks Idræts-Forbunds bestyrelse, at han under visse forudsætninger og betingelser udtages til sommerens OL. Mathias er derfor endnu usikker på at blive inviteret af det internationale svømmeforbund, FINA. Mathias tid var hurtigere end invitationskravet, og så tæt på at klare kvalifikationskravet direkte, at han dog har gode muligheder for i juni at modtage en invitation fra det internationale svømmeforbund.

Svoem.dk har talt med den mulige OL-svømmer.
Mathias er selvsikker, og vurderer det for værende usandsynligt, at han ikke bliver inviteret af FINA. Muligheden er der dog, hvortil han udtaler - Det er selvfølgelig en risiko jeg løber, at turde tro på, at jeg bliver inviteret med til sommerens OL. Men den tager jeg gerne på mig, for at kunne træne ordentligt og give mig selv de bedste muligheder i juli (til OL). Jeg kunne alternativt have taget til et kvalifikationsstævne i juni og tage kravtiden dér, men jeg vil gerne gemme min topning til en måned senere.

Mathias er meget glad for og rørt over den støtte han har fået, både fra familie, venner og resten af SvømmeDanmark, - Støtten fra mine venner, familie og SvømmeDanmark har været virkelig rørende. De følte virkelig min frustration, da jeg lige præcis manglede den ene hundrededel. De ved, hvor meget det betyder for mig. Jeg er taknemlig for, at Dansk Svømmeunion viser mig den tiltro, og jeg forventer at tilbagebetale det til sommer, hvis jeg kommer med til London. Jeg vil gøre mit for, at det danske hold får de bedste resultater nogensinde, lyder det fra Mathias.

Mathias Gydesen skal nu, efter tilbagekomsten til Berkeley University, indhente noget skolearbejde og forberede sig til eksaminer i midten i maj. Herefter venter et hektisk program frem mod OL. Mathias ser dog frem til at støde til det danske landshold, som han mener, kan opnå store resultater. Først venter en fire ugers højdetræningslejr. Derefter skal formen testes af i Rom, hvorefter holdet vender hjem til Danmark i to uger. Dernæst drager holdet to uger til Kroatien for så at vende tilbage til Danmark for at svømme DM-L. Herefter går turen igen til Kroatien, hvor den sidste forberedelse skal foregå. Efter dette forløb venter OL, hvor holdet, med Mathias egne ord,- ”skal give den så meget gas”.

Om sine egne OL-forventninger udtaler Mathias, - Jeg tror virkelig på, at jeg, hvis jeg kommer med, kan flytte mit niveau endnu mere over sommeren, og er fast besluttet på at indfri mit løfte om en semi-finale plads.. til at begynde med.

Vi ønsker Mathias en god forberedelse, og ser frem til juni måned hvor han – forhåbentlig –modtager en invitation fra FINA.