0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM for Hold: Thomas Stub fra ESE er overordentligt tilfreds med weekendens DMH

02-04-2012

Elite Svøm Esbjerg vandt søndag DMH. Sejren ved holdmesterskaber er den 3. i træk for det esbjerggensiske startfællesskab. Svoem.dk har talt med én af de to cheftrænere i ESE.

Af: 156

Ikke alene fik jyderne endnu en sejr ved stævnet. Holdet forbedrede sig også i forhold til sidste år. Thomas Stub, ansvarlig træner for pigegruppen i ESE, udtaler: - Danmarksmesterskaberne for hold var igen i år en god oplevelse for Elite Svøm Esbjerg. Vores bedste hold genvandt mesterskabet i Svømmeligaen og lavede i øvrigt en del flere point end i 2011.

ESE har ikke kun 1 hold i Svømmeligaen. 2.holdet kæmpede med om placeringerne i 1. division, hvor det ligeledes gik godt for de jyske svømmere, - det lykkedes vores hold i 1. division at sikre endnu et år i den næstbedste række, og det efter et større drama og en meget tæt kamp med AGF og Vest Brøndby, udtaler Thomas Stub.

Selvom ESE i weekenden præsterede godt som hold, er cheftræneren også tilfreds med de individuelle præstationer, - Ligeså vigtigt er det dog at vi har rigtigt mange svømmere, med stor personlig succes. De individuelle præstationer er nu én gang det vigtigste i en individuel sport, og helt perfekt når en god holdindsats kan være med til at løfte den del også.

Thomas Stub konkluderer på weekendens holdmesterskab, - Det er meget tilfredsstillende og gør at jeg med fortrøstning ser frem til sommerens DM på langbane.”


 


Cookieindstillinger