0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM for Hold: Lørdagens resultater

01-04-2012

De årlige danmarksmesterskaber for hold er i fuld gang. Der er på førstedagen blevet kæmpet det bedste, klubberne har lært 

Af: 21

Denne lørdag har der været gang i hele seks svømmehaller landet over. De årlige danmarksmesterskaber for hold er i fuld gang. Efter denne hæsblæsende første dag, hvor der er blevet kæmpet det bedste klubberne har lært, ser stillingen således ud:

I svømmeligaen ligger EliteSvøm Esbjerg foreløbig på 1. pladsen med VAT-CPH på 2. pladsen. 3. og 4. pladsen går til henholdsvis Sigma og Aalborg. Oprykkerne Swim Team Midtjylland og Køge ligger med bundplaceringerne.

I 1. division ligger nedrykkerne Lyngby, som ventet, i toppen, men med oprykkerne A6 lige i hælene. På 3. og 4. pladsen ligger henholdsvis Gladsaxe og Hillerød, mens Swim Team Odense ligger helt i bunden.

I 2. division ligger de to nedrykkere i toppen. Silkeborg fører med omkring 1000 FINA-point ned til Helsingør. Oprykkerne fra Hørsholm ligger på en flot 3. plads. I bunden har vi GTI med cirka 10000 FINA-point op til 1. pladsen.

I 3. division ligger arrangørerne Swim Team Vestsjælland på 1. pladsen med lidt over 1000 FINA-point ned til Hvidovre Svømme Klub. På 3. pladsen ligger VAT-CPH 2, mens vi her har Holbæk Svømmeklub helt i bunden. Det er dog værd at bemærke, hvor få FINA-point der er mellem klubberne i 3. division. 

Alt kan nå at ændre sig. Sikke en spændende søndag det bliver.

Vi ønsker alle klubber rigtig god vandføling søndag!


 


Cookieindstillinger