0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

DM for Hold: Drama i divisionerne

29-03-2012

Af: 21

Af Tine Jespersen.

I weekenden sættes styrkeforholdene mellem de danske klubber på prøve. DM for hold, åben klasse, svømmes i weekenden i ikke mindre end 6 forskellige haller landet rundt. Det er nu, at klubberne skal stå sammen som ét hold - på kanten, men også i bassinet. Vi har taget temparaturen i divisionerne.

1. division har fået selskab af A6, Hillerød og Vest Brøndby, som alle tre er rykket op fra 2. division. Som ny-oprykkede, er der høje forventninger fra A6-cheftræneren, Thomas Lund. - Mine forventninger er, at vi rykker videre op i svømmeligaen. Det er vores mål og det vil vi give alt for kan lykkes, lyder det fra cheftræneren, der samtidig tipper Lyngby til at vinde i 1. division, da de som bekendt kommer direkte fra svømmeligaen. - Stillede vi aktive svømmere mod hinanden var det nemmere for os, men sådan er konkurrencen ikke. Derfor forventer jeg en hård kamp, hvor det kan blive alt fra en anden- til en femteplads, afhængig af, hvilke svømmere, de andre klubber møder op med. A6’s svømmere er dog særdeles godt forberedt til dette stævne, og vi vil slås uanset hvem, der træder ind af døren lørdag morgen, lyder det fra cheftræneren. Ifølge Thomas Lund bliver de største konkurrenter klubber som Hillerød, Gladsaxe og AGF. 
At det samtidig er A6, som er arrangører af DMH for 1. division gør bestemt ikke spændingen mindre. - Jyllinge svømmehal er en rigtig god svømmehal til et DMH. Hallen er hurtig, og den har en tilpas størrelse til, at ni hold kan skabe en fantastisk stemning, så det håber jeg sker, udtaler A6-cheftræneren.

I 2. division ligger Helsingør, der sammen med Silkeborg er rykket ned fra 1. division. Cheftræner i Helsingør, John Mogensen, glæder sig til forløbet, som altid er lidt en overraskelse for holdet.  -  Man kan aldrig vide hvem, der bliver syg, falder på cykel eller noget lignende op til stævnestart. Men vi håber dog på at rykke op i 1. division igen, lyder det fra cheftræneren. Han understreger dog samtidig, at det vigtigste er at opbygge et godt hold, og derfor er der ikke hevet svømmere med udefra. - Vi vil ikke være et såkaldt yoyo-hold, der rykker mellem 1. og 2. division hvert år. Klubben skal bygges op forfra, og det er derfor mere et spørgsmål om at skabe et godt hold, end at vinde det hele med andre svømmere. 

Helsingør Svømmeklub har før været arrangører, så det eneste der, ifølge John Mogensen, kan forstyrre afviklingen, er de mange afleveringsfrister et DMH har. - Jeg håber bare, at alle gør det, de skal og afleverer til tiden. Så skal det nok forløbe fint, afslutter John Mogensen.

A6 afholder i år DMH for 1. division med Lyngby, AGF 1, STO 10, Gladsaxe, Vest Brøndby, Triton, Elite Svøm Esbjerg 2 og Hillerød som deltagende konkurrenter. 

Ligeledes afholder Helsingør Svømmeklub DMH for 2. division med følgende klubber som gæster: GTI, Silkeborg, Gentofte 1, Holstebro, USG 1, Hørsholm, Søllerød Svømmeklub og Frederikssund.

Swim Team Vestsjælland afholder, i Slagelse Svømmehal, DMH for 3. division med Hvidovre, VAT CPH 2, Ringsted, Haderslev, Triton-Vejle, Viborg 1 og Holbæk. 

4. division bliver opdelt i vest og øst og afholdes henholdsvis i Herning og Nykøbing Falster.

Se mere i Mesterskabsfolderen for DMH her: billeder/faelles/Mesterskaber/Foldere/DMHfolder2012_13032012.pdf