0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gydesen vil til OL

28-03-2012

Mathias Gydesen skal prøve at kvalificere sig til OL i 100 m ryg med en tid under 0:54.40.

Af: 156

De amerikanske collegemesterskaber, NCAA, hvor Mathias Gydesen og hans hold ”Cal Berkeley” vandt for andet år i træk den forgangne weekend, var årsagen til, at Mathias ikke kunne deltage i Danish Open. Mathias har derfor fået en meget værdsat dispensation fra Dansk Svømmeunion, hvilket betyder, at han den kommende weekend har chancen for at opnå et individuelt OL-krav ved Indianapolis Grand Prix, som er et FINA godkendt stævne med højt niveau og masser af topnavne. Mathias fløj direkte fra NCAA i Seattle og østpå gennem to tidszoner til Indianapolis for at stille op til Grand Prix stævnet.

Ved Austin Grand Prix tidligere på året præsterede Mathias at gå 0:55.3 på 100 ryg lige efter 16 dages højdetræningslejr. Dette gav ham et overskud til forberedelserne op mod en eventuel OL-kravtid. Forberedelser, som han forhåbentligt skal høste frugterne af den kommende weekend, hvor han kun har to løb. Til disse, udtaler Mathias Gydesen: - 100 fly er mest for sjov, mens 100 ryg er ”mit” løb.
Mathias har en stor tro på egne evner, efter en sæson som - i modsætning til den forgangne - er gået lige efter planen. Nok er kravtiden 0:54.40, men målet er at ramme en tid lige under 0:54.
Ikke alene er der en ekstra dansk OL-deltagelse at se frem til, hvis Mathias går under kravtiden. Cal-svømmeren har større forhåbninger til sin egen præstation til august, hvortil han udtaler: - Jeg har en anden måltid, som står skrevet ved siden af min seng! Den håber jeg på at ramme til OL.

Mathias’ agenda er ikke udelukkende at have et skarpt fokus på en mulig OL-kravtid. Han sender følgende budskab til de danske svømmere: - Vi træner så meget og så hårdt, men vi glemmer ofte at værdsætte, hvor fedt det egentlig er bare at konkurrere og være sammen med holdkammeraterne.

Vi ønsker Mathias held og lykke den kommende weekend.


 


Cookieindstillinger