0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sverige besejret 8-7 i rodet kamp

24-03-2012
Godt forsvarsspil men svagt angrebsspil af det danske landshold

Af: 127

I Danmarks tredje kamp ved 6-nationersturneringen i Brno i Tjekkiet var modstanderen Sverige, som danskerne for blot 14 dage siden besejrede komfortabelt i to kampe under en træningsturnering i Borås i Sverige.

 

Landstræner Dines Bagenkop Nielsens oplæg til kampen var, at dette ikke var en træningsturnering, og at de to lette sejre i Sverige ikke måtte være en hvilepude.

Om det var landstrænerens manglende gennemslagskraft i oplægget til kampen, eller om spillerne ikke rigtig havde hørt efter, skal være usagt. Men faktum er, at det eneste der egentligt var positivt efter kampen var de to point på kontoen.

Danskernes forsvarsspil fungere egentligt fint, og svenskene formåede også kun at nette 7 gange. Men i den anden var spillet, særligt i de tre første perioder, præget af alt for mange dårlige afleveringer og sjuskede afslutninger.

 

Danskerne var bagud helt frem til starten af fjerde periode, hvor der endeligt kom noget effektivitet i afslutningere, og hvad der indtil nu havde været ”stolpe ud” begyndte nu at gå i nettet i stedet for. Danskerne var dog svenskerne klart overlegne i overtalssituationer, og formåede at score på 6 ud af 8 mulige.

 

De danske målscorer blev: Jonas Nielsen og Emil Morgen Hansen, begge med tre mål, Aslak Lyster og Nicolaj Villadsen med ét mål hver.

Den snævre sejr sammenholdt med gruppens nr. 2, Portugal, som vandt overbevisende 16-2 over irland, betyder at Danmark rykker ned som en samlet nr. 2.


 


Cookieindstillinger