0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Endnu en sejr i hus i Tjekkiet

24-03-2012
Danmark overtager førstepladsen efter sejr over Schweiz på 18-12

Af: 127

I fredagens anden kamp skulle Danmark møde Schweiz. Et hold som altid har givet danskerne problemer, og også enkelte gange løbet med sejren.

I schweizernes første kamp har de fået en overhaling af Portugal, og det skabte grundlag for troen på dansk sejr, og nok også en af de lidt større. Schweizerne er begyndt på et generationsskifte, og dermed er en del af deres rutinerede kræfter forsvundet.

Det gik dog bare ikke helt som forventet,- faktisk var det i perioder ikke specielt kønt at kigge på. Første periode endte uafgjort 2-2.

Anden periode blev en anelse bedre - uden at være prængende. Men danskerne nød godt af den store bredde, der er kommet på landsholdet siden Dines Bagenkop Nielsen overtog posten som landstræner sidste år. Han har givet spillerne en indsigt særligt omkring forsvarsspillet, som også var det der drillede schweizerne mest. Danmark skabte lidt afstand med periodecifrene 5-2.

I tredje periode var det som om spillerne blev indhentet af konsekvenserne af kun at have sovet 5 timer natten forinden pga. den sene ankomst i Brno. Det så til tider ud som om, at store dele af holdet benyttede tredje periode til at få sovet lidt ud. Schweizerne fik en del lette mål pga. uopmærksomhed i forsvaret. Efter perioden var stillingen 11-9 til Danmark.

Men selv om nogen har fået sig en blunder i treje periode, så måtte det have virket. For 4. periode blev spillet helt på danskernes premisser både i forsvaret, men så sandelig også i angrebet med flere lækre detaljer, der resulterede i hele 7 danske scoringer.

Målscorere: Kjertan Lyster, Morten Baltzer, Jonas Nielsen, Esben Morgen Hansen, Aslak Lyster og Nikolaj Villadsen, alle med ét mål. Niclas Hassel og Torben Rehder nettede hver tre gange. Mikael Bagenkop lavede to mens Emil Morgen Hansen blev dagens topscorer med hele fem mål.

Resultater:

Tjekkiet - Irland: 15-7
Danmark - Schweiz: 18-12
Sverige - Portugal: 9-14


Stillingen er herefter som følgende:


Danmark 4 point - målscorer: 29-19 +10
Portugal 4 point - målscorer: 27-20 +7
Tjekkiet 2 point  - målscorer: 22-18 +3
Irland 2 point - målscorer: 15-21 -6
Sverige 0 point - målscorer: 15-22 -7
Schweiz 0 point - målscorer: 18-31 -13


 


Cookieindstillinger