0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

23
Januar
2021
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

GENOPSLAG: Dansk Svømmeunion søger sportschef

12-04-2012
Dansk Svømmeunion har modtaget flere gode og interessante ansøgninger til stillingen som sportschef. Imidlertid har vi valgt at forlænge ansøgningsfristen med yderligere 20 dage i håbet om at få et endnu bredere ansøgningsfelt. Ansøgningsfristen er nu tirsdag, den 1. maj.

Af: 21

Stillingsopslag (genopslag)

Vil du være med til at udvikle dansk elitesvømning og implementere Dansk Svømmeunions svømmeplan 2016? Og hermed være med til at videreudvikle dansk svømnings store internationale succes.

Dansk Svømmeunion har, i samarbejde med Team Danmark, vedtaget en meget ambitiøs plan for dansk elitesvømnings udvikling frem mod OL 2016. 

Det er blandt Dansk Svømmeunions definerede målsætninger fortsat at gå efter internationale topresultater.

Som led i en omstrukturering af elitearbejdet fusioneres to organisatoriske enheder i en ny afdeling: Sportsafdelingen. 

Den væsentligste ændring er etableringen af en rød tråd fra det mindste nationale mesterskab til det største internationale mesterskab (VM og OL). Den organisatoriske placering af de internationale og nationale områder i én samlet enhed har til formål at styrke sammenhængen mellem træning og konkurrence fra nationalt til internationalt niveau og fra klub til landshold.   
En anden væsentlig ændring er, at planen har et stærkt fokus på klub- og trænerudvikling i et langsigtet perspektiv.  

Dansk Svømmeunion søger en sportschef med det overordnede faglige og organisatoriske ansvar for unionens konkurrenceaktiviteter samt national og international elite. 

Sportschefen har det overordnede ledelsesansvar for den nye sportsafdeling. Sportsafdelingen vil fra 1. januar 2013 bestå af seks ansatte personer, heraf fire trænere og en elitekoordinator. Hertil kommer en lang række frivillige i særlige udvalg, der løser operationelle opgaver - eksempelvis dommerudvalget og stævneudvalget. 

Den kommende sportschef bliver ansvarlig for implementeringen af strategien: Svømmeplan 2016. Herunder opfyldelse af de sportslige mål for elitesvømningen med særligt fokus på at videreudvikle den ”røde tråd” i dansk svømnings talentudvikling.
Sportschefen får det resultat- og budgetmæssige ansvar for Svømmeplan 2016.

Sportschefen får det overordnede ansvar for den fortsatte udvikling og implementering af Dansk Svømmeunions ”Aldersrelateret Træningskoncept”, nationale mesterskaber, landsholdsaktiviteter samt alle ansættelsesforhold i afdelingen.  

Sportschefen vil, i tæt samarbejde med unionens kommunikationsansvarlige, udarbejde kommunikationsplaner for de nationale og internationale mesterskaber og her også bidrage aktivt med såvel presseskrivning/-håndtering samt produktion af videointerviews.

Sportschefen skal deltage i Dansk Svømmeunions sponsorrekruttering og kommercielle aktiviteter. 

Sportschefen skal indgå i Dansk Svømmeunions chefgruppe, der bistår direktøren i alle overordnede spørgsmål for Dansk Svømmeunion.  

Team Danmark udgør en væsentlig strategisk og økonomisk partner for dansk elitesvømning. Således skal sportschefen arbejde tæt sammen med Team Danmarks medarbejdere.  

Sportschefen refererer til direktøren.


Kandidaten


Vi søger en højt kvalificeret person med erfaring og resultater fra sammenlignelige opgaver og ansvarsområder.

Det danske elite-svømmemiljø er præget af et højt fagligt engagement, som sportschefen skal forstå at motivere og udnytte. Endvidere skal sportschefen kunne navigere blandt faglige, økonomiske, holdnings- og kompetencemæssige interesser med henblik på at opnå optimale løsninger for det danske svømmelandshold og overordnet for dansk svømning.

Erfaringer fra virksomhedsmæssige, organisatoriske og politiske miljøer vil blive vurderet som en fordel. Erfaring og kendskab til dansk klubsvømning – og international – elitesvømning vil blive betragtet som en fordel. Sportslige erfaringer og faglige kompetencer prioriteres sammen med en god teoretisk baggrund.

Der vil blive stillet forventninger til sportschefens motiverende, analytiske og forhandlingsmæssige evner samt beslutningsdygtighed. 


Yderligere oplysninger


Omtalte Svømmeplan 2016 kan læses her.

Vi forventer at indgå en aftale om en åremålsansættelse. Der må forventes en del rejseaktivitet i ind- og udland samt møder med videre på aftener og i weekender. 

Kandidater er velkomne til at kontakte direktør Pia Holmen for yderligere oplysninger på telefon 2920 6161 eller per e-mail: ph@svoem.dk


Ansøgninger 


Ansøgninger skal sendes per e-mail til: ph@svoem.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag, den 1. maj 2012 klokken 12.00. Tiltrædelse efter aftale. 

Vores korrespondance med dig vil herefter foregå per e-mail, og det er derfor vigtigt, at du opgiver en mail-adresse, vi kan benytte til at kontakte dig. Vi vil også gerne bede dig oplyse kontakt-telefonnumre med angivelse af, hvornår vi bedst kan kontakte dig. Herefter modtager du en bekræftelse med angivelse af fremgangsmåde og forventet tidshorisont for samtaler og endelig udvælgelse.


Om Dansk Svømmeunion

Sportsafdelingen er en af i alt tre afdelinger, som fysisk er placeret i Dansk Svømmeunions administration, Ryttergaardsvej 118, 1. og 2. sal, 3520 Farum. Det er på denne adresse, du har din primære fysiske placering, men det vil også blive forventet, at du har gang på det Nationale Træningscenter på Bellahøj Svømmestadion i København.

Dansk Svømmeunions vision er at være Danmarks bedste idrætsorganisation. Vores mission er, at skabe de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for udøvelse af vandidræt i Danmark.

Nationalt er svømning landets tredjestørste idrætsgren med over 140.000 medlemmer fordelt på cirka 230 klubber. 

Dansk Svømmeunion beskæftiger sig med svømning, livredning, uddannelse af trænere, ledere og dommere, nationale mesterskaber og internationale landshold samt udvikling af tiltag indenfor børne- og ungdomsområdet. På områderne synkro, vandpolo, åbent vand og udspring er det primære fokus bredde og udviklingsaktiviteter. Dansk Svømmeunion har en stab ansat, der varetager administrative back office opgaver såsom økonomi, kommunikation og servicering af de frivillige. 

Dansk Svømmeunion har 27 ansatte medarbejdere inklusive trænere og decentrale udviklingskonsulenter.