0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS) indgår samarbejde med advokat Martin Utiger fra advokatfirmaet August Jørgensen Advokater

22-03-2012

Af: 21

I en tid hvor der sker en del rokeringer på trænerposterne rundt om i de danske svømmeklubber, er det vigtigt at have styr på sine ansættelsesvilkår. Derfor er det med stor glæde, at DSTS kan præsentere et samarbejde med advokat Martin Utiger fra advokatfirmaet August Jørgensen Advokater. Aftalen går ud på, at medlemmer af DSTS kan få gennemlæst ansættelseskontrakten inden tre dage og få ydet rådgivning til en favorabel pris, som kan oplyses ved henvendelse til DSTS eller til advokat Martin Utiger. Martin udtaler om vigtigheden af at have styr på sine kontraktlige forhold:

Med baggrund i svømmeverdenen og i de danske retssale er det min erfaring, at du kan løse 99 procent af problemerne ved at have gennemgået din kontrakt af en advokat inden du sætter din underskrift på kontrakten.”

DSTS formand, Morten Hyldelund udtaler om samarbejdet:

”Jeg er glad for dette samarbejde mellem DSTS og Martin Utiger, da det er et samarbejde der kan bringe vores medlemmer stor værdi gennem den tryghed der er i at vide, at man har sat sin underskrift på en fornuftig og lovlig kontrakt”.


Morten udtaler videre hvorfor det har været vigtigt at indgå i et samarbejde med lige præcis Martin:

”Det at Martin har en baggrund som elitesvømmer, tidligere dansk rekordholder og svømmetræner gør, at han ikke bare har advokatfagligheden i orden, han har også et meget indgående kendskab til svømmeverdenen og svømmetrænerfaget”.


Ved spørgsmål eller ønske om kontraktrådgivning kontakt Martin Utiger på mu@augustj.dk / 4824 7920. Ved spørgsmål til samarbejdet, kontakt Morten Hyldelund på formand@dsts.org / 2962 8213.

På vegne af DSTS Bestyrelsen
Morten Hyldelund
Formand Dansk Svømmetræner Sammenslutning


 


Cookieindstillinger