0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Danish Open: Kval(itet) eller intet Danish drama i Bellahøj

20-03-2012
Om få dage går det løs. Bellahøj Svømmestadion udgør rammen for årets udgave af Danish Open, og svømmerne kommer ikke til at gå stille med dørene. Elitechef Lars Sørensen fortæller her lidt om sine forventninger.

Af: 21

Af Tine Jespersen.

De danske svømmere er for øjeblikket i fuld gang med at nedtrappe træningen, skabe overskud og fokusere ekstremt på Danish Open. Den 22. – 25. marts i Bellahøj Svømmestadion skal de, alt afhængig af hvor, i karrieren, de befinder sig, kvalificere sig til tre forskellige stævner. ”Foruden OL, som er det, der har mest fokus, er Danish Open også kvalificerende til EJM i Belgien til juli og EM på langbane i Ungarn til maj. Derfor er mesterskabet vigtigt af flere grunde, og ikke kun afgørende for OL bruttotruppen”, lyder det fra Lars Sørensen.

Holdkappen 4x200 fri for herrer, der skal svømmes lørdag aften, er en af de ting, Lars Sørensen ser mest frem til. ”Der er masser af positivt drama. De fire højst rangerede i det individuelle løb, 200 fri for herrer, bliver udvalgt til at svømme holdkappen, men mon ikke Mads Glæsner (VAT-CPH/VI39) og færøske Pál Joensen får 2 af pladserne. Resten bliver så spændende, og der vil helt sikkert blive kæmpet”, siger Lars Sørensen, der dog også glæder sig til at blive overrasket af ’boblerne’ til nogle af de eftertragtede OL-billetter. Jakob Andkjær (VAT-CPH/VI39/NTC), Chris Christensen (West Swim Esbjerg/ESE/NTC) og Kathrine Holm Sørensen (SwimTeam Esbjerg/ESE/NTC) er blandt de landsholdssvømmere, som Lars Sørensen glæder sig til at følge: ”de skal svømme godt, ja, men de har gode muligheder, og det bliver helt sikkert også interessant at se”. 

De helt store forventninger har Lars Sørensen dog til de svømmere, der allerede har klaret kravtiden. Kravet om stabilitet skal overholdes, og Lars Sørensen regner bestemt med, at både Lotte Friis (Herlev/NTC), Jeanette Ottesen (KVIK Kastrup/NTC), Mads Glæsner (VAT-CPH/VI39) og Rikke Møller Pedersen (Frem/NTC) svømmer den hjem og kan indstilles til DIF som OL-kvalificerede. ”Jeg håber også på, at vi ser Pernille Blume (Birkerød/Sigma/NTC) og Mie Ø. Nielsen (Aalborg) klare individuelle kravtider til OL, det kunne være rigtig fedt, og jeg mener, at de har en chance”, afslutter Lars Sørensen.

Har du ikke selv mulighed for at overvære Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, kan du følge de danske svømmere via livestreaming på:
http://www.dr.dk/Sporten/MinSport/2012/02/29135252.htm

Indledende afsnit svømmes alle fire dage klokken 10.00 og finaleafsnittene klokken 17.30 - dog allerede klokken 17.00 søndag.