0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Studentermedarbejdere styrker fokus på dansk konkurrence- og elitesvømning

19-03-2012
I forbindelse med at Dansk Svømmeunion inden længe bliver klar med nye hjemmesider, har unionen ansat to studentermedarbejdere.
Tine og Sebastian havde første arbejdsdag den 15. marts og er allerede nu på vej ud i marken for at opsnuse historier indenfor dansk konkurrence- og elitesvømning.

Af: 21

I Dansk Svømmeunion er vi for øjeblikket i gang med at få udarbejdet to nye hjemmesider. Den ene hjemmeside vil have medlemsklubberne som primær målgruppe (= redesign af nuværende hjemmeside). Den anden hjemmeside bliver en helt ny satsning fra Dansk Svømmeunions side. Her vil der blive sat fokus på at fortælle nyt om dansk og international konkurrence- og elitesvømning hver eneste dag. Da dette kræver flere ressourcer, har vi ansat to studentermedarbejdere, som får opgaven at krydre denne hjemmeside med nyt hver dag. Det kan være nyt i form af en artikel eller et videointerview.

Formålet med denne satsning er bedre at kunne gøre reklame for svømmesporten og bringe flere af de talrige historier, som vi ved, ligger og venter på at blive fortalt.

De to studentermedarbejdere hedder Tine Jespersen og Sebastian Storm. Tine er 22 år og Sebastian er 21 år.


Dansk Svømmeunions to nye studentermedarbejdere, Sebastian
og Tine.

Begge har de en god baggrund inden for konkurrencesvømning – har selv svømmet en årrække og har begge erfaring som svømmetrænere på forskellige niveauer i flere klubber.

De to nye hjemmesider går live den 18. april. Tine og Sebastian er imidlertid allerede ansat fra den 15. marts og er derfor allerede nu i gang med at lære vores organisation at kende. Af samme grund vil de også allerede nu være i fuld sving både ved tasterne og med videokameraer. Indtil vi går live med de nye hjemmesider, vil Tine og Sebastian lægge deres historier her på denne, vores nuværende, hjemmeside.

Første gang Tine og Sebastian vil være tilstede ved et stævne bliver allerede ved det forestående Danish Open.

Det er vigtigt for os, at SvømmeDanmark her er blevet præsenteret for de to nye studentermedarbejdere, således I ved, hvem, de er, når I inden længe kan læse deres nyheder og se deres videoklip her på hjemmesiden.  

Vi håber, I alle vil tage godt imod Tine og Jesper, når I møder dem rundt omkring. De glæder sig meget til jobbet og er spændte på at tage fat, skal I vide. 

Yderligere information om de kommende hjemmesider vil inden længe fremgå af bestyrelsens årsberetning, som bliver offentliggjort her på hjemmesiden.


 


Cookieindstillinger