0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmeklubben KVIK Kastrup nedlægger sportschefstillingen

11-03-2012
Svømmeklubben KVIK Kastrups eliteledelse har besluttet at nedlægge sportschefstillingen, og kontrakten med sportschef Kim Dietrichsen er derfor opsagt med udgangen af maj måned.

Af: 21

Eliteleder Stig Härstedt Olsen udtaler: ”Det er med beklagelse, at vi må sige farvel til Kim Dietrichsen som sportschef, men vi har valgt at opprioritere træneransættelse frem for de tiltag og ydelser der kommer via en sportschefstilling. Stillingen nedlægges derfor.”

”Vi har været glade for Kim, der har været ansat i KVIK som sportschef gennem snart to år. Da stillingen blev oprettet var det klubbens ambition og målsætning, at blive enestående i udviklingen af svømmere fra svømmeskole til elite. Takket været Kims kreative ideer og store erfaring, er dette mål nu nået.” 

Der har været stor tilfredshed blandt svømmere og forældre med omorganiseringen af hele svømmeafdelingen – en omorganisering der til fulde kan tilskrives Kim Dietrichsen.

Herudover har Kim haft stor betydning for arbejdet omkring medie- og sponsoraftaler efter Jeanette Ottesen vandt guld til VM.

De kommende ændringer vil betyde, at KVIK i fremtiden vil fremstå som en mere traditionel organisation, med fokus på flere fuldtidsansatte trænere og en opbygning omkring den stærke frivillige organisation, der er en vigtig grundsten i driften af klubben” udtaler Jan Urban Hansen, formand i KVIK.
Jan Urban Hansen fortsætter: ”Vi intensiverer nu processen med at finde de trænere der skal stå bag den fortsatte positive udvikling af KVIK.” 
”Svømmeklubben KVIK har fået etableret en ny struktur, der fremadrettet vil gøre KVIK endnu stærkere. ”Egen produktionen” af svømmere er godt i gang, vi har succes med vores differentierede tilbud til elitesvømmere, vi er blevet Elite Plus certificeret, ligesom de sportslige resultater fortsætter deres positive udvikling. Fokus er nu at fastholde udviklingen af klubben med flere og erfarne trænere, der sammen skal sikre, at KVIK når målet som landets bedste klub både hvad angår talentudvikling og eliteudvikling” afslutter Jan Urban Hansen.

På vegne af svømmeklubben KVIK Kastrup
Jan Urban Hansen
formand
juh@kvikkastrup.dk


 


Cookieindstillinger