0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Overdommer Hanne Puggaard er død.

06-01-2012
Hanne Puggaard var kendt som en meget respekteret og engageret overdommer i Dansk Svømmeunion.

Af: 122

Efter i mange år at have været overdommer i KVIK Kastrup, hvor hendes datter svømmede blev Hanne unionsoverdommer i Dansk Svømmeunion. Hanne var unionsoverdommer i mere end 10 år for Dansk Svømmeunion. 

Hanne var kendt som en meget dygtig og engagerede dommer, som udstrålede stor autoritet når hun stod på bassinkanten. Hun var kendt for, at ”reglerne er til for at blive overholdt”, hvilket ingen af hendes officials var i tvivl om. Samtidig var Hanne en meget hjertevarmt person, som satte pris på at skabe en god stemning og et godt humør ved stævnerne. Hanne var en ægte frivillig, som altid var parat til at træde til når der var brug for hjælp på bassinkanten, også selvom opgaverne kom i sidste øjeblik.

Da Hanne blev 65 år valgte hun at trække sig tilbage fra jobbet som unionsoverdommer, men fortsatte sit arbejde for Dansk Svømmeunion som el-tidsoperatør, et job som hun engagerede sig i med liv og sjæl. Med Hanne´s sans for detaljer, sin grundighed og sit gode humør styrede hun el-tiden ved mange svømmestævner.

Parallelt med sine overdommeropgaver i Dansk Svømmeunion var Hanne i mange år også overdommer ved svømmemesterskaberne i Militær Femkamp.

Vi har mange gode oplevelser sammen med Hanne, som vi vil mindes med glæde. 

Æret være Hanne´s minde.

Bisættelsen finder sted fra Tårnby Kirke fredag den 13. januar kl. 11.30


 


Cookieindstillinger