0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultater fra weekendens ØDM

30-11-2011

Af: 154

Der blev i sæsonens første stævne konkurreret i alle 5 rækker (A, B, C, D og E) dog nogle med mere konkurrence end i andre. To klubber var med, Kalundborg Svømmeklub (KSK) og GI40 Hermes, og der var i alt 31 piger til start i figurer fra, hvilket er det største antal deltager i nyere tid til et ØDM.

I D-rækken, som primært er for de piger som lige er begyndt ved sæsonens start i august/september, var der 14 piger til start i figurerne, men kun pigerne fra Gi40Hermes stillede med et musikprogram i duet/trio, så de tog førstepladsen.

I C-rækken var 8 piger til start i figurer, hvor soloen blevet vundet af Sandra Lunø KSK foran Freia Restorff fra Gi40Hermes. Der var tre duet/trio, alle fra Gi40Hermes, hvor Frederikke Reuther, Sophie Juul Jensen og Emma Koch trak det længste strå, dog tæt forfulgt af Julie Rahbek og Hanna Sloth som nr. 2 og Freia Restorff og Kimberly Latta som nr. 3. I holdkonkurrencen var der kun Gi40Hermes, som var repræsenteret af Kimberly Latte, Freia Restorff, Emma Koch, Sophie Juul Jensen, Hanna Sloth og Julie Rahbek, der dermed løb med sejren.

I B-rækken var der lagt op til en spændende dyst i solo, med 4 starter i alt. Med næsten mindst muligt margen løb Viktoria Deja fra Gi40Hermes med sejren med 37,38 point foran klubkammeraten Lærke Christensen med 37,36 point og på 3. pladsen med 36,64 Lea Woght fra KSK. I duet var der lagt op til ren Gi40Hermes konkurrence mellem Viktoria Deja med partner Emma Stavenhagen og Lærke Christensen med partner Caroline Fuglesang-Damgaard. Det endte med sejrer til Lærke Christensen og Caroline Fuglesang-Damgaard. I denne række var der ligeledes kun hold fra Gi40hermes og så holdet med Lærke Christensen, Emma Stavenhagen, Viktoria Deja og Caroline Fuglsang-Damgaard tog guldet.

I A-rækken var der 5 til start i figurer og i solokonkurrencen stillede 3 op. I solo var de Melissa Stavenhagen Gi40Hermes som blev nr. 1 med Amina Bouidoudane fra KSK som nr. 2 og med Asta Bau Gi40Hermes på 3. pladsen. I duet var der kun 1 start som var pigerne fra Gi40Hermes med Asta Bau og Nadia Boujida. Desuden havde Gi40Hermes endnu et hold med Nynne Warring, Asta Bau, Nadia Boujida og Melissa Stavenhagen som ligeledes her fik guld.

En stor tak til alle dommere, trænere og frivillige, samt Vesterbro Svømmehal for et godt stævne.

 Resultater fra ØDM 2011 kan findes her.


 


Cookieindstillinger