0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Landsholdstræning i november

28-11-2011

Af: 154

Vi havde i weekenden d. 19 og 20. november fornøjelsen af at have træning med junior- og seniorlandsholdet, i Odense.

Juniorholdet var repræsenteret af Asta og Nadia fra Hermes, Amina fra Kalundborg, Mia og Signe fra Hobro, Zina fra Lyseng, Sofie fra Silkeborg samt Pernille fra Thisted. Et helt nyt hold, på nær Amina og Mia, som er fortsat fra sidste år.

Seniorholdet bestod denne gang af Nynne fra USG samt Kristine fra Hobro. 

Juniorholdet mødtes lørdag kl 14 for at landtræne den del af holdet, som piger tidligere har lært på træningslejeren i Frederiks tidligere på efteråret. Vi blevet meget overrasket – og meget glad – over hvor meget af det pigerne huskede, og hvor hurtigt de kom efter de rettelser vi lavede under landtræningen. Inden de skulle i vandet fra kl. 16 havde de allerede lært de første 2 minutter af holdet, som i alt varer 3 minutter og 50 sekunder.

Vandtiden fra 16 til 21 gik med at få indarbejdet de takter pigerne havde lært på land. Vi fik tilpasset holdet, så det passede til pigerne og fik lagt en rigtig god base, for at pigerne kan arbejde videre hjemme i klubberne med at blive helt præcise på takterne.

Seniorholdet brugte tiden til at få klippet musik til et kombihold, som de senere fik koreograferet de første passager til.

Efterfølgende tog vi i samlet flok ind til vandrehjemmet ved Odense banegård, hvor vi kunne sove ufatteligt længe i synkro målestok – vi spiste først morgenmad kl 8.00! Bagefter stod den på en fælles snak hos juniorerne omkring deres individuelle mål for sæsonen. Mål som vi er helt sikre på at de nok skal nå. Herefter tog vi to timers landtræning, hvor den største del af resten af holdet blev lært. Koncentrationen var på sit højeste og pigerne fangede hurtigt den nye koreografi og gik rigtigt til den da vi prøvede den af i vandet søndag eftermiddag fra 12.30 til 16.30. Efter opvarmningen lavede vi et fælles teknik modul, som Mia Heide stod for. Vi håber at pigerne vil huske de øvelser vi lavede og bruge dem i deres træning derhjemme.

Det er nogle piger der virkelig har gjort sig fortjent til at være trætte da vi skiltes. Tusind tak til pigerne for en rigtig produktiv weekend.

 

Mia Heide og Elisabeth Jauss