0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Yderligere to danske juniorrekorder til Mie Ø. Nielsen på sidstedagen af DM på kortbane

27-11-2011
Dermed nåede den unge Aalborg-svømmer op på ialt syv danske juniorrekorder i Thisted.
(Arkivfoto).

Af: 21




På fjerdedagen og dermed sidstedagen af DM på kortbane i Thisted lykkedes det for unge Mie Ø. Nielsen at sætte yderligere to danske juniorrekorder.

I indledende afsnit satte Aalborg-svømmeren dansk juniorrekord i 400 m im i tiden 4.41,77. Mie sletter her Amalie Emma Thomsens tidligere juniorrekord på distancen, sat tilbage i 2009, og forbedrer rekordtiden med 1,64 sekunder.

I mesterskabernes sidste afsnit søndag eftermiddag var det så Pernille Blumes danske juniorrekord i 200 m fri, det gik ud over, da Mie her blev noteret for den flotte tid 1.56,70.
Mie forbedrer her den tidligere rekordtid med 1,48 sekunder.

Syv danske juniorrekorder til Mie Ø. Nielsen på blot fire konkurrencedage
Med dagens to rekorder nåede Aalborg-svømmeren op på at præstere ikke mindre end syv danske juniorrekorder ved DM på kortbane 2011. Således et ganske bemærkelsesværdigt samlet resultat af Mie Ø. Nielsen, der nu kan rejse yderst tilfreds hjem til Aalborg med sin tunge bagage.

Yderligere status på DM-kortbane 2011
I løbet af de fire mesterskabsdage er der også blevet sat to danske seniorrekorder – begge rekorder gik til herrerne fra VAT CPH i henholdsvis 4 x 100 fri og 4 x 200 fri.
Foruden Mies ovennævnte syv danske juniorrekorder blev der i løbet af mesterskabet sat endnu en dansk juniorrekord. Den stod Morten Bak Hansen for i 100 m rygsvømning.

Forud for mesterskaberne i Thisted var antallet af svømmere, som har kvalificeret sig til EM på kortbane 2011, oppe på i alt ni. Dette antal er i løbet af mesterskaberne blevet udvidet med fire svømmere (Frans Johannessen, Katrine Holm Sørensen, Viktor Bromer og Chris Christensen). Således er det samlede antal svømmere, som har klaret EKM-kravtider, nu oppe på i alt 13.

Præsentation af holdene til EM-kortbane, NM og NJM 2011
Dansk Svømmeunions eliteafdeling vil i morgen, mandag, den 28. november, udtage holdene, der skal repræsentere Danmark ved henholdsvis EM på kortbane (Polen, 8. – 11. december) og NM/NJM (Island, 9. – 11. december).

Holdene vil blive offentliggjort på Dansk Svømmeunions hjemmeside – www.svoem.dk – senest klokken 12.00.

For henvendelse vedrørende elitesvømmernes resultater og eventuelle udtagelser kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: 2920 6160.   

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

 






Cookieindstillinger