0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Frem blev nordisk mester for klubhold

23-10-2011
Sikrede sig titlen for andet år i træk - denne gang efter tæt finaleopgør med Slagelse

Af: 127

Frem Odense er Nordens stærkeste vandpolo-mandskab. Det blev en kendsgerning søndag 23. oktober, da mesterholdet fra Fyn i et tæt opgør med Slagelse sikrede sig det nordiske mesterskab for klubhold.
Det var andet år i træk, at fynboerne vandt NM.

Kampen om Nordens trone stod i Eriksdalsbadet i Stockholm, hvor otte hold dystede. Danmark var repræsenteret ved Frem og Slagelse, Kulhat stillede op for Finland, mens værtsnationen havde Järfalla, Polisen, Karlstad, Hellas og Stockholmkapsimningsklub i bassinet.

Selv om Frem trak det længste stå i det rent danske finaleopgør, så holdt det hårdt. De to danske hold måtte gennem både den ordinære kamp, omspil og staffekast, før en vinder var fundet.

Den ordinære kamp sluttede 10-10, og i det efterfølgende omspil var Slagelse først fremme med 12-10, inden Odense-holdet fik bragt balance med to scoringer. Derefter måtte kampen afgøres med straffekast, og her lykkedes det for Frem at ramme netmaskerne fem gange, mod Slagelses fire.

- Finalen var en god og velspillet kamp, men det gik til tider lidt hårdt for sig, som det ofte gør, når de to mandskaber mødes, fortæller Esben Sørensen, holdleder i Slagelse.


Frem Odense sikrede sig for andet år i træk det Nordiske Mesterskab for Klubhold. Foto: Søren Arildsen