0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sekretær ansat i Dansk Svømmeunion

27-09-2011
Fra den 26. september er Margit Beckmann ansat i Dansk Svømmeunion som sekretær i en 30 timers stilling. Margit overtager stillingen efter Helle Nielsen, som har valgt at stoppe med udgangen af september.

Af: 21Sekretærstillingen i Dansk Svømmeunion inkluderer en bred vifte af opgaver for direktøren og de sportslige sektioner. Således vil Margit varetage opgaver såsom korrespondance, referater, kopiering med videre. Endvidere assisterer Margit også i forbindelse med opgaver i kursusafdelingen. Margit er dermed blæksprutte i ordets bogstaveligste forstand og står også for den årlige generalforsamling.


Dansk Svømmeunions nye sekretær, Margit Beckmann.

Margit har i mange år været ansat som kontorassistent i henholdsvis Post Danmark og Tryg, og er således vant til at have mange bolde i luften på én gang.

I sin fritid har Margit altid været engageret i sport på forskellig vis. Oprindeligt var riffelskydning Margits favoritsport, men efter at have mødt sin mand, Aksel Beckmann, som i dag er formand for Dansk BordTennis Union, flyttedes interessen mod bordtennis, hvor Margit således i årevis har assisteret som frivillig hjælper ved de fleste store bordtennisturneringer her hjemme. Internationalt har Margit også fungeret som frivillig sekretær for den internationale bordtennis komité i en årrække. Her har hun eksempelvis haft ansvaret for udarbejdelse af ranglister.   

Dansk Svømmeunions nye sekretær er 50 år og bor i Albertslund.   

Du kan træffe Margit dagligt i tidsrummet 10.00 – 14.00 på telefon: 4439 4450 og sende mails til: mb@svoem.dk (mailen vil først være i drift fra torsdag, den 29. september).

Vi byder Margit velkommen i administrationen i Farum og håber, at alle vil tage godt imod hende.

Dansk Svømmeunion