0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fjerdeplads til Jan Simonsen i beach flags ved EM i livredning

19-09-2011
Sidste dag af EM i livredning bød på flere finaler og en flot fjerdeplads til Jan Simonsen i beach flags. 

Af: 147

Det danske hold kan kigge tilbage på et EM i livredning, som bød på en sølvmedalje og to fjerdepladser som de bedste resultater.

Jan Simonsen (Aalborg) formåede således i dag at opnå en flot fjerdeplads i disciplinen beach flags. Beach flags disciplinen minder lidt om stoledans, og går ud på, at man skal løbe en distance på 20 meter og nå et flag (en pind). Der vil altid være et flag færre end, der er deltagere, og fungerer således som et udskillelsesløb, som først bliver afgjort, når der er to deltagere tilbage.
Jan lå godt med fremme i feltet på løbet mod flagene, men da de var fire deltagere tilbage, trådte han forkert i sandet i starten og kom derfor lidt bagud. Han formåede at hente ind på de tre andre deltagere, men måtte sande, at han ikke kunne nå frem i tide til at få et flag.

Ærgerligt for Jan, som var flot med fremme i kampen om medaljerne.

For pigernes vedkommende formåede Mai Hjelmgaard (Nordkysten livredningsklub/VAT) at kvalificere sig til finalen i disciplinen ocean woman. Mai ender som nummer 13, og viser med sin flotte præstation, at der er mere at komme efter i fremtiden.

Herrerne stillede desuden til start i holdkappen "ocean relay", hvor fire deltagere skal gennemføre henholdsvis 400m svømning, 600m board, 700m ski og 90m løb. Her blev det til en placering i den sidste del af feltet.

Der mangler fortsat at komme endelige resultatlister ud, men inden dagens afsnit lå Danmark nummer 10 i den samlede nationskonkurrence. En udemærket placering taget i betragtning, at Danmark ikke stiller med fuldt hold, som normalt består af seks damer og seks herrer.

Italien bliver vinder af den samlede nationskonkurrence, mens Frankrig indtager anden pladsen og Tyskland tredje pladsen.

Der vil senere på ugen blive up-loadet billeder og film fra EM i Alicante.

For yderligere information, kontakt konsulent Caroline Kleemann +45 2916 0423