0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Anden dag af EM i livredning

18-09-2011
To B-finaler og en A-finale på anden dag af EM i livredning i Alicante, Spanien.

Af: 147

Ronnie Dalsgaard (Klampenborg Surf Lifesaving Club) kvalificerede sig i dagens indledende afsnit til A-finalen i tiden 0.51,64 sekunder i 100m redning af dukke med finner. Med en forbedring på to hundrededele af et sekund formåede Ronnie at svømme sig ind på en flot fjerde plads. Ronnie svømmer lidt over et sekund fra sin personlige rekord på distancen – en tid på 0.50,48, som kunne have rakt til en anden plads. De tekniske detaljer spiller en stor rolle i alle livredningsdiscipliner, og det er derfor ofte de små marginaler, som afgør et løb.

I dag starter udendørs disciplinerne, hvor Ronnie sammen med resten af herrerne regner med at kunne tage revanche i tube rescue race. 

Thomas Ibsen Nielsen (Klampenborg Surf Lifesaving Club) kvalificerede sig i 100m bjærgning af dukke med finner og redningstorpedo til B-finalen med en indledende tid på 0.57,35 sek. I B-finalen var marginalerne ikke helt på Thomas’s side og han sluttede med en tid på 0.58.31 sek.

Også Julie Fischer Vinther Christensen (GI40) formåede at kvalificere sig til aftenens finale afsnit. Med en tid på 1.27,82. Svømme Julie sig sikkert videre i B-finalen. I B-finalen formåede Julie at forbedre sin indledende tid med næsten to sekunder med tiden 1.25,93 som rakte til en 5. plads. Desværre for Julie blev hun diskvalificeret for at dykke dukken under vand på de sidste 35m bjærgning.

I dag går det løs på stranden, hvor de danske deltagere forventes at kunne gøre sig gældende på tube rescue race, surf race og board race.

For yderligere information kontakt konsulent Caroline Kleemann, 0045 2916 0423 eller landstræner Nicolaj Poulsen, 0045 5174 3317.


 


Cookieindstillinger