0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

16
Januar
2021
16
Januar
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

13. marts Korsør

Svømningens Grunduddannelse

Kalundborg

Store Heddinge

Official kurser

 Næste arrangement

18
Januar
2021
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM121-3650
Lyngby Idrætsby (Aflyst)
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM221-3608
Sofiendalskolen
24
Januar
2021
Officials
Modul 2 - Mål-, vende- og banedommer OM2 21-3511
Kastrup Svømmehal - Kviks klublokale (Aflyst)

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Christiansborg Rundt bliver ikke forsøgt gentaget senere i år

27-08-2011
Dansk Svømmeunion har i dag, mandag, holdt møde oven på lørdagens triste aflysning af Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten.
På mødet er der truffet beslutning om ikke at forsøge at afholde Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten på et senere tidspunkt i år.

Af: 21

Beslutningen skyldes flere faktorer:

Andre aktiviteter i september
Dansk Svømmeunion står over for en række aktiviteter de kommende weekender – blandt andet et stort Europamesterskab for juniorer i konkurrencelivredning den kommende weekend. Herudover følger endnu tre openwater-arrangementer i form af Holstebro Open Water, Limfjordskrydseren og Esrum Open Water. Således vil det ikke kunne komme på tale at placere en gentagelse af Christiansborg Rundt før ultimo september. 

Manglende ressourcer
At løfte et arrangement som Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten kræver rigtig mange ressourcer – både i form af frivillige hjælpere og rent administrativt. Hertil kommer hele sikkerhedsdelen, hvor vi er afhængige af at kunne samle et stort hold af livreddere med deres materiel en hel dag.
Christiansborg Rundt er efterhånden blevet et stort set-up, som eksempelvis inkluderer mere end hundrede frivillige hjælpere. At satse på at alle ovennævnte instanser kan stå klar med kun ganske få ugers varsel, er ikke rimeligt.  

Ingen garanti for godt vejr
Vi risikerer at komme til at stå i en tilsvarende situation, skulle vi forsøge os med en gentagelse senere i september. Et sådant scenarie vil være helt uoverskueligt for Dansk Svømmeunion at håndtere – både menneskeligt og økonomisk. 

Nye leverandør-aftaler
Såfremt Dansk Svømmeunion skulle forsøge at gentage arrangementet, ville det kræve nye leverandøraftaler på alle mulige områder. Den slags tager tid. Endvidere vil vi først derefter kunne skabe et overblik over økonomien ved dette. Uden økonomisk overblik kan vi ikke forsøge os med en gentagelse – i hvert fald ikke på et seriøst og økonomisk ansvarligt grundlag. 

Ingen gentagelse senere i 2011
På baggrund af ovenstående punkter, har Dansk Svømmeunion besluttet, ikke at forsøge sig med en gentagelse senere i år. Derimod vil vi bruge energien på at skabe et rigtig godt arrangement for alle deltagere til næste år, når vi igen forsøger os med Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten – denne gang lørdag, den 25. august.
Vi håber på alles forståelse herfor.

På gensyn i 2012
Afslutningsvis skal vi endnu engang beklage, at det måtte ende med en aflysning af årets helt store åbent vand-arrangement i hjertet af København den forgangne weekend. Vi ved, at rigtig mange mennesker havde glædet sig til dagen – ligesom vi også selv havde glædet os.

Desværre ville vejrguderne det anderledes – og med flere ødelagte telte, væltede pavilloner og våde computere samt, især, en farlig E-coli bakterie i vandet, var en aflysning uundgåelig. 

Vi håber, at I alle har lyst til at gøre forsøget igen til næste år, og at vi således afslutningsvis her kan skrive PÅ GENSYN, lørdag, den 25. august 2012. 

For spørgsmål til ovenstående kan Dansk Svømmeunions udviklingskonsulent, Morten Hinnerup, kontaktes på e-mail: moh@svoem.dk