0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Aflysning af Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten 2011

27-08-2011
På grund af voldsomt skybrud over København lørdag morgen, er der blevet målt E-coli i havnebassinet. Derfor må Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten desværre aflyses i dag, lørdag, den 27. august.

Af: 21

Desværre har en koldfront over Danmark også lørdag morgen ramt København. Koldfronten har resulteret i et lokalt skybrud over København, der har forårsaget overløb af kloakvand i havnebassinet. Teknik- og Miljøforvaltningen har lørdag morgen foretaget adskillige beregninger af vandkvaliteten – beregninger, der afslører indhold af E-coli i badevandet. Derfor må lørdagens store svømmebegivenhed Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten aflyses.

Det er med stor beklagelse at Dansk Svømmeunion må udsende denne triste besked. Vi har arbejdet hårdt på at få arrangementet stablet på benene ligesom vi har haft et stort hold af frivillige på arbejde hele fredag og lørdag morgen med henblik på opsætning af speakertårn, telte, pavilloner med mere på Søren Kierkegaards Plads.
 
Dansk Svømmeunion vil de kommende dage undersøge, hvorvidt det vil være muligt at flytte arrangementet til senere i september måned. Mere herom, når der er nyt at fortælle.
Hold således øje med Dansk Svømmeunions hjemmeside – www.svoem.dk – de kommende dage.  

Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger