0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Solide danske resultater ved det netop afviklede svenske mesterskab i livredning

08-08-2011
14 danskere drog lørdag til Tylösand ved Halmstad i Sverige, for at konkurrere i de åbne svenske mesterskaber. Stævnet er optakt frem mod både junior- og senior EM, der afvikles i september i henholdsvis Danmark (København) og Allicante i Spanien.

Af: 147


At dømme ud fra resultaterne, så er de danske atleter godt på vej mod at ramme topformen til de kommende store mesterskaber.

Det blev således til guldmedaljer i den åbne klasse i følgende discipliner:

Mænd

Ronnie Dalsgaard i Surfrace
Thomas Ibsen Nielsen i Oceanman
Jan Simonsen i Beach Flags

Kvinder

Kathrine Zinck i Boardrace – hvor der i øvrigt blev gjort rent bord, da det blev til sølv til Mai Hjelmgaard og bronze til Julie Christensen.
 

Foto: Ronnie Dalsgaard på vej i vandet i Taplin (af Kresten Falster)

I holdkapperne var de danske deltagere ligeledes ganske overlegne. I board rescue race blev det til guld (Martin Jørgensen og Kristoffer Weber), sølv (Kresten Falster og Jan Simonsen) og bronze (Thomas Ibsen Nielsen og Ronnie Dalsgaard). Mens rescue tube rescue race blev vundet af Thomas, Ronnie, Kresten og Martin, uden at nogle af de øvrige konkurrenter kom i nærheden. I taplin blev Danmark imidlertid henvist til andenpladsen for både mænd og kvinder i to meget tætte opgør.

Vi ser frem til følge de danske atleter ved de europæiske mesterskaber. Du kan læse mere om EJM i Danmark på www.ejc2011.dk.


 


Cookieindstillinger