0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM fredag, indledende: Lotte Friis og Jeanette Ottesen stærkt svømmende fredag morgen

29-07-2011

Af: 21

Ved Verdens Mesterskaberne i svømning i Shanghai blev der også i fredagens indledende afsnit leveret rigtig gode svømmeresultater set med danske øjne.

Således bliver Lotte Friis i indledende 800 m fri noteret for tiden 8.23,07 hvilket placerer hende som samlet nummer to i dette løb. Hurtigste svømmer var her den engelske svømmer, Rebecca Adlington, i tiden 8.22,27.
Svømmeren fra Allerød/Sigma/NTC svømmer her et fint og meget kontrolleret løb lige efter bogen og vi kan nu glæde os til at skulle følge den forsvarende verdensmester på denne distance i en særdeles spændende finale i morgen, lørdag. Finaleafsnittet begynder her, som alle andre dage, klokken 12.00 dansk tid.

I fredagens indledende afsnit var også Kvik Kastrup/NTC svømmeren Jeanette Ottesen i konkurrence. Her blev det til en rigtig fin samlet andenplads i indledende 50 m butterfly i tiden 25,88 for danskeren.
Også her var der tale om et godt løb, hvor planen var, at Jeanette skulle forsøge ikke at bruge for mange kræfter men forsøge at slippe så let igennem som muligt - dette af hensyn til et i forvejen krævende program fredag for danskeren med en finale i 100 m fri senere i dag. Omend der nok blev svømmet lidt for stærkt i indledende afsnit, følte Jeanette ikke selv efterfølgende, at hun på nogen måde havde svømmet sig helt ud.
Dermed kan vi nu også glæde os til at skulle følge den 23-årige dansker når semifinalen på denne distance svømmes i fredagens finaleafsnit, som starter klokken 12.00.

I samme finaleafsnit kan vi, som nævnt ovenfor, samtidig se frem til to meget spændende finaler med dansk deltagelse.

Jeanette Ottesen indleder afsnittet klokken 12.00 med at svømme finale i 100 m fri, hvor hun er med som fjerdehurtigste svømmer. Herefter går der cirka 10 – 12 minutter, før danskeren atter skal i vandet for at svømme sin 50 m butterfly semifinale. 

I finaleafsnittet skal vi også følge Rikke Møller Pedersen, Frem Odense/NTC, når finalen i 200 m brystsvømning går løs. Her er den 22-årige dansker med i femtehurtigste tid.

Således en virkelig spændende eftermiddag i sigte ved VM i Shanghai.

Resultater og videoklip fra VM-lejren

Se alle resultater på www.omegatiming.com
Se også de mange små videoklip fra VM-lejren, der dagligt lægges på Dansk Svømmeunions hjemmeside www.svoem.dk – gå direkte til sitet via følgende link: t2w_1908.asp

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: +86 1502 674 1019.
Der henstilles til, at kontakt til svømmerne foregår via elitechefen og ikke direkte til svømmerne selv.
Husk tidsforskellen: Shanghai er seks timer foran dansk tid.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

 


Cookieindstillinger