0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bronzemedalje til Tobias Gjerløff ved ungdoms-OL tirsdag aften

26-07-2011
Mens det mandag aften blev til bronze til Morten Bak Hansen i 200 m rygsvømning, blev det tirsdag aften til endnu en dansk bronzemedalje ved EYOF i Tyrkiet – denne gang til Tobias Gjerløff i 100 m butterfly.

Af: 21

Den unge svømmer fra A6/JGI, Tobias Gjerløff, svømmede sig tirsdag aften til en virkelig flot bronzemedalje ved ungdoms-OL/EYOF i Trabzon i 100 m butterfly. Tobias sikrer sig medaljen i den store personlige rekordtid 55,63.
En stærk præstation af den unge svømmer, ikke mindst taget i betragtning af, at han først tidligt tirsdag morgen fik besked om, at han skulle deltage i dette løb. Således kom den danske svømmer med på et regulært afbud idet en anden svømmer, Daniel Steen Andersen, som oprindeligt skulle have stillet til start på denne distance, måtte melde forfald på grund af den forstrækning, han fik i forbindelse med en uheldig start i 100 m fri finalen mandag aften. Hver nation må kun stille med én deltager i de forskellige discipliner, og her var det således oprindeligt planen at Daniel Steen Andersen skulle være Danmarks repræsentant. Nu blev det så med meget kort varsel i stedet Tobias, der kom til at stå distancen. Og den chance udnyttede han til fulde, tør siges. Flot at svømme sig til en bronzemedalje med så kort mental forberedelse.
Guldmedaljen blev svømmet hjem af den russiske svømmer, Semen Makovich, i tiden 55,31 mens sølvmedaljen gik til Francesco Giordano, Italien, i tiden 55,47.

Det skal her lykkeligvis nævnes om den uheldige svømmer, Daniel Steen Andersen, at han nu er i så god bedring, at det forventes, at han stiller til start i både 400 m individuel medley samt 4 x 100 m medleyholdkap på fredag.

I drengenes A-finale i 200 m brystsvømning blev det tirsdag aften til en fjerdeplads for Victor Christensen, Køge, i den personlige rekordtid 2.21,05 – blot 81/100 sekunder fra bronzemedaljen.
Her gik guldet til Daniele Ceccuti, Italien, i tiden 2.19,54. Sølv til Denys Barabash, Ukraine, i tiden 2.19,86 og bronze til den hollandske svømmer, Lucas Greven, i tiden 2.20,24.

I morgen, onsdag, er hviledag for svømmerne. Herefter fortsætter konkurrencerne torsdag og fredag.

Nyttige links under stævnet
På festivalens officielle hjemmeside www.trabzon2011.org finder du konkurrenceprogrammet, informationer om de deltagende lande mv.

www.dif.dk finder du teambogen for det danske hold samt nyheder, stemningsrapporter og billeder fra festivalen. 

www.on-sport.dk vil du under festivalen kunne se videoindslag fra den danske lejr.

For information om svømmernes konkurrencer kan Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, kontaktes på mobil: 2049 5706.


 


Cookieindstillinger