0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bronzemedalje til Morten Bak Hansen ved EYOF

26-07-2011
Flot dansk svømmeresultat ved ungdoms-OL i Trabzon. Tillykke til Morten Bak Hansen (A6/JGI) med bronzemedaljen i 200 m rygsvømning mandag aften.

Af: 21

I forbindelse med EYOF (ungdoms-OL), som i disse dage har deltagelse af 3.500 atleter i mange forskellige idrætsgrene fra hele Europa, har den danske svømmer, Morten Bak Hansen, formået at tilkæmpe sig en bronzemedalje mandag aften i disciplinen 200 m rygsvømning. Et virkelig flot resultat af den unge dansker, som i finalen sætter en stor personlig rekord i tiden 2.04,86.
Forud for finalen havde Morten Bak Hansen, i indledende afsnit, ligeledes sat en markant personlig rekord på distancen i tiden 2.05,38. Således to meget flotte præstationer af svømmeren fra A6/JGI på førstedagen af svømmekonkurrencerne ved ungdoms-OL.

Mandagens bronzemedalje er den ottende individuelle medalje til Danmark siden EYOF startede tilbage i 1991. EYOF afholdes kun hvert andet år, det er således 11. gang, at ungdoms-OL løber af stabelen.

For den danske svømmer, Daniel Steen Andersen, blev mandagens finale i 100 m fri en ærgerlig oplevelse.
Den unge svømmer fra Horsens bliver i forbindelse med starten forstyrret af pludselig støj på tilskuerpladserne i en sådan grad, at han kommer til at foretage et uheldigt spring, der resulterer i en tyvstart. Ærgerligt nok i sig selv, ikke mindst taget i betragtning af, at danskeren var kvalificeret til finalen som hurtigste svømmer. Men hvad værre er, så pådrog Daniel sig en forstrækning i ryggen, som medførte, at det blev umuligt at deltage i flere af finaleafsnittets konkurrencer – således i forbindelse med finalen i 200 m individuel medley og i drengenes holdkapfinale i 4 x 100 m fri.

Vi krydser fingre for, at Daniel Steen Andersens forstrækning er af en så mild karakter, at han forhåbentlig allerede i dag, atter er at finde i bassinet.

Nyttige links før og under stævnet:
På festivalens officielle hjemmeside www.trabzon2011.org finder du konkurrenceprogrammet, informationer om de deltagende lande mv.

Svømmekonkurrencerne fortsætter i dag, tirsdag, samt torsdag og fredag.
www.dif.dk finder du teambogen for det danske hold samt nyheder, stemningsrapporter og billeder fra festivalen. 

www.on-sport.dk vil du under festivalen kunne se videoindslag fra den danske lejr.

For information om svømmernes konkurrencer kan Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, kontaktes på mobil: 2049 5706.


 


Cookieindstillinger