0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM tirsdag, indledende: Personlig rekord af Pernille Blume tirsdag morgen og nedtælling til spændende finaleafsnit om få timer

26-07-2011

Af: 21

Vi er nu nået til tredjedagen af VM i svømning i Shanghai. I tirsdagens indledende afsnit formåede Pernille Blume at sætte en fin personlig rekord i indledende 200 m fri i tiden 1.59,96. Svømmeren fra Birkerød/Sigma/NTC slutter her som nummer 26.

Også Mads Glæsner, VI39/VAT/NTC, var i konkurrence tirsdag morgen, da der stod indledende 800 m fri på programmet. Danskeren slutter her samlet som nummer 11 i tiden 7.54,57.
Mads forsøger sig i morgenens løb med et hurtigt udlæg men lykkes desværre ikke helt med denne strategi i et løb, hvor hurtigste svømmer blev Kinas Yang Sun i tiden 7.45,29.

I tirsdagens finaleafsnit, som begynder klokken 12.00 dansk tid kan vi glæde os til at skulle følge Lotte Friis, Allerød/Sigma/NTC, i finalen på maratondistancen 1500 m fri. Lotte har kvalificeret sig til finalen som hurtigste svømmer. Der er således udsigt til et virkelig spændende løb her.
Senere i samme afsnit skal også Rikke Møller Pedersen i konkurrence. Her er det finalen i 100 m brystsvømning, det gælder. Den danske svømmer fra Frem Odense/NTC er videre til denne finale som fjerdehurtigste svømmer. Således også her en nervepirrende konkurrence at følge.
Lotte Friis ventes at svømme sin finale klokken cirka 12.35 dansk tid, mens Rikke Møller Pedersens finale er programsat til cirka 13.48 dansk tid.

Resultater og dugfriske videoklip fra VM-lejren

Se alle resultater på www.omegatiming.com
Se også de mange små videoklip fra VM-lejren, der dagligt lægges på Dansk Svømmeunions hjemmeside www.svoem.dk – gå direkte til sitet via følgende link: t2w_1908.asp

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, kontaktes på mobil: +86 1502 674 1019.

Der henstilles til, at kontakt til svømmerne foregår via elitechefen og ikke direkte til svømmerne selv.

Husk tidsforskellen: Shanghai er seks timer foran dansk tid.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

 


Cookieindstillinger