0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tommerup Vandpolo Camp 2011

15-07-2011
Stor succes med Vandpolo Camp i Tommerup! 

Af: 149

Tommerup Vandpolo Camp 2011

Mandag d. 27. juni mødte 48 forventningsfulde vandpolospillere op i Tommerup, klar til en uge med fuld fart. Tommerup Vandpolo Camp er den første af slagsen i Danmark og arrangørerne tænker allerede over hvordan en camp næste år kan løbe af stablen. De unge drenge og piger i alderen 12-16 år har i hvert fald givet udtryk for at de meget gerne vil af sted igen næste sommer

Sport og fællesskab
Deltagerne var glade for at få nye vandpolo-kammerater fra hele landet. I en klub som Lystrup er der ikke så mange piger, der spiller vandpolo som der er i f.eks. Tommerup, så fællesskabet med andre vandpolopiger fik et løft. Det er vigtigt, da Danmark i november er vært ved Nordiske Mesterskaber for unge vandpolospillere.
Det var bl.a. U13 landsholdstræner Karl-Emil Greve fra Tommerup og 1. divisions træner Kristian Jørgensen fra OSLF-Odense, der skulle lære de mange unge nogle flere færdigheder i vandet.


Luksuslejr
Det var lidt at en luksus lejr, for deltagerne blev indkvarteret og bespist i Tommerup Hallerne. Samtidigt var det et krævende program, der løb fra 8 morgen til 22 om aftenen. De unge var dog ikke i vandet hele tiden, men fik også teoriundervisning, øvelser på land, boksetræning og en tur på Tommerup Efterskoles klatrevæg.

Det var unge mellem 12 og 16 år der allerede spiller i en klub. Campen var sponsoreret af bla. Tøjeksperten i Tommerup, Intersport, Rynkeby, Stimorol og Nordea.

 Se mere på www.tskfyn.dk

 


 


Cookieindstillinger