0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Gratis svømmeundervisning

10-07-2011
I et samarbejde mellem Team Bade og Dansk Svømmeunion udbydes svømmeundervisning i Havnebadet ved Fisketorvet. Til de første 25 deltagere udleveres en startpakke med svømmebriller, badehat, drikkedunk og håndklæde.

Af: 147


Hver onsdag fra den 6. juli til og med den 24. august afvikles svømmeundervisning i havnebadet ved Fisketorvet fra klokken 17.00-18.30. Svømmeundervisningen er især tiltænkt deltagere til Christiansborg Rundt, men alle interesserede er velkomne til at deltage i undervisningen.

Seks deltagere mødte op, da den første svømmeundervisning blev afviklet i går aftes i Havnebadet ved Fisketorvet. Grundet lørdagens skybrud, var havnebassinet desværre ikke rent nok til at deltagerne kunne hoppe i vandet. I stedet stod den på undervisning på land med gode tips og råd om opvarmningsøvelser og teknikker til at svømme i åbent vand.

Svømmeundervisningen forestås af veluddannede instruktører med åbent vand erfaring, og der er plads til alle uanset niveau og alder. Står man og mangler en våddragt er der mulighed for at låne, men ellers er vandtemperaturen efterhånden høj nok til at svømme i almindeligt badetøj.


Opvarmning på land.

Livredderne på anlægget havde i løbet af onsdagen modtaget flere opkald på telefonen af interesserede deltagere, som fik besked om vandets tilstand og derfor ikke mødte op. Det tyder således på at flere deltagere vil møde op til svømmeundervisningen i løbet af sommeren.


Starten går til Christiansborg Rundt den 27. august
Foto: arkiv

For at læse mere om svømmeundervisningen kan du gå ind på Team Bades hjemmeside: http://kubik.kk.dk/fisketorvetbad/nyheder/gratis-svommeundervisning-pa-havnebadet-ved-fisketorvet


 


Cookieindstillinger