0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Pressemøde: Svømmeklubben KVIK Kastrup ansætter en af Danmarks mest erfarne elitetrænere som ny A-holdstræner

04-07-2011
Niels-Jørgen Jørgensen bliver Svømmeklubben KVIK Kastrups nye A-holdstræner.

Af: 21

Det er med stolthed, at vi i dag kan offentliggøre ansættelsen af ny A-holdstræner med start den 1. august 2011. 

KVIK har de seneste måneder efter opsigelsen af klubbens elitetræner foretaget en større proces i klubben, der bl.a. har resulteret i en omstrukturering af klubbens eliteafdeling med henblik på et mere professionelt tilbud til både klubbens kommende talenter og nuværende elitesvømmere. Målet er klart en fornyet satsning på elitesvømningen i KVIK Kastrup.

KVIK har derfor valgt at indgå en aftale med en af Danmarks meget anerkendte svømmetrænere, Niels-Jørgen Jørgensen. Niels-Jørgen har i mange år fungeret som cheftræner for AGF svømning, og i den seneste periode som sportschef i Odder Svømmeklub.

Niels-Jørgen Jørgensen, som er 46 år, er p.t. bosat med familien i Aarhus. Niels-Jørgen vil i den kommende sæson få det fulde ansvar for træningen af klubbens A-hold, hvor Morten Hyldelund fortsat fungerer som assisterende træner.

Sportschef Kim Dietrichsen udtaler: ”Jeg er meget glad for at vi har fået denne aftale på plads, samarbejdet med Niels-Jørgen er et stor gevinst for KVIK´s arbejde mod en stærk kultur, Det er en kæpe mulighed får såvel svømmere som trænere. Hans erfaring og hans person vil kunne være med til at løfte KVIK endnu et skridt mod et professionelt miljø, hvor vi hele tiden forsøger at udvikle de små ting. Jeg ser frem til samarbejdet.”

Eliteleder Stig Härstedt Olsen udtaler: ”Vi har i de sidste par år ændret vores elitesatsning fra en traditionel struktur med et specifik A-holdssatsning med en indlagt elitegruppe til en helt ny struktur med en individuel plan for hver enkelt svømmer i eliteafdelingen. Den nye struktur startes op efter sommerferie, og det er derfor med stor glæde, at vi har kunnet lave en aftale med Niels-Jørgen Jørgensen, som A-holds træner og dermed ansvarlig for vores bedste svømmere. Jeg er sikker på, at Niels-Jørgen er den rette til at bringe vores bedste svømmer fra nationalt topniveau til internationalt niveau og ser frem til inspirerende samarbejde.”

KVIK har i den senere tid modtaget en hel del henvendelser fra svømmere med interesse i det nye set-up vi har haft på tegnebrættet. som nu udmønter sig i ansættelsen af Niels-Jørgen. Interesserede svømmere kan henvende sig til sportschefen på nedenstående mobil for en helt uforpligtende samtale.

For yderligere oplysninger kan sportschef Kim Dietrichsen, mobil 2043 8633 kontaktes.

Venlig hilsen
KVIK Kastrup
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger