0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sommerens første AquaCamps begynder på mandag

23-06-2011
På mandag, den 27. juni, begynder de første af en lang række sommer-svømmeskoler eller AquaCamps, som de hedder, i regi af Dansk Svømmeunion. Det er nu ottende år at disse AquaCamps tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt.
(Arkivfoto fra AquaCamp i Birkerød 2010).

Af: 21


AquaCamp – også for børn, der ikke kan svømme
AquaCamp-konceptet er målrettet børn i alderen 7 - 12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med. 

35 svømmeklubber byder velkommen til i alt 60 AquaCamps i løbet af sommeren. En camp varer typisk fem dage. Nogle af klubberne afholder dog flere camps i løbet af sommeren. Med ikke færre end 60 AquaCamps i år, kan ialt 3500 børn glæde sig til en forrygende uge med svømning, livredning, mærkesvømning, skattejagt med meget mere i fokus. 


På Dansk Svømmeunions AquaCamps sættes der altid
fokus på livredning, livreddende førstehjælp med mere.
Her øves i at lægge i stabilt sideleje. Arkivfoto fra en
AquaCamp i Birkerød 2010. 

Følgende svømmeklubber byder i år velkommen til én eller flere Aqua Camps:
AGF, Allerød Svømmeklub, Birkerød Svømmeklub, Dragsholm Svømmeklub, Delta Svøm (Fredericia), GI40Hermes, FREM Odense, Farum Familie Svøm, Gentofte Svømmeklub, Haderslev Svømmeklub, Helsinge S.& I.F.´s Svømmeafdeling, Helsingør Svømmeklub, Herning Svømmeklub, Hillerød Svømmeklub, Hobro Svømmeklub, Holstebro Svømme-Club, Horsens Svømmeklub, Køge Svømmeklub, Lyngby Svømmeklub, Lystrup If, SvømmeKlubben Syd, Odense Svømme- og Livrednings Forening, Odense Svømme Klub, Odsherred Svømmeklub, Ringe Svømme-Klub, Skovbakken Svømning, Slagelse Svømmeklub, Slangerup Svømmeklub, Svømmeklubben SHS – Stevns, Svømmeklubben Pingvinen (Støvring), Svømmeklubben Nord, Vejle Svømmeklub Triton, Vildbjerg Sportsf. Svømmeklub, Aalborg Svømmeklub.

Stadig enkelte ledige pladser tilbage
For de, der kunne være interesseret i at tilmelde børn til sommerens AquaCamps, er der stadig enkelte ledige pladser. Klik HER for at se oversigten over AquaCamps i 2011.

Samarbejdspartnere/sponsorer hjælper til
At afholde AquaCamps er forbundet med mange udgifter. Derfor er det af afgørende betydning at en række virksomheder vil hjælpe til og støtte den gode sag – det være sig i form af naturalier til børnenes meget populære goodiebags og i form af økonomisk støtte. 

Goodiebags uddeles til samtlige børn på førstedagen af campen. I disse gemmer sig små overraskelser foruden en flot t-shirt, svømmebriller og en badehætte.

I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med fem virksomheder/organisationer, der således har valgt at bakke op om de aktive camps.

De fem virksomheder/organisationer er:

REMA1000 (hovedsponsorat, produkter til goodiebags og frugt)
Kavli (FUN saft)
Castus (frugtstænger)
Sydbank (drikkedunke)
TrygFonden Kystlivredning (goodiebags og malebøger)

Læs mere om de enkelte virksomheder HER.

For yderligere information om AquaCamps denne sommer kan udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion, Lene Madegaard, kontaktes på mobil: 2920 6150, e-mail: lm@svoem.dk    

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Kommunikationsansvarlig

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937

 


Cookieindstillinger