0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AquaCamp sponsorer støtter 60 camps i år

23-06-2011

I år afholdes der ikke færre end 60 camps fordelt på 35 svømmeklubber. Således deltager i år cirka 3500 børn i alderen 7 – 12 år på én af de mange udbudte AquaCamps. De løber af stablen fra 27. juni, og der er stadig enkelte ledige pladser.  

Af: 132

Skolernes forestående sommerferie er for mange børn identisk med deltagelse på en AquaCamp, hvor et af højdepunkterne er uddelingen af goodiebags fyldt med små overraskelser. I år støttes sommerens mange camps af fem virksomheder/organisationer.

Det er nu ottende år, der afholdes AquaCamps i mange af landets svømmeklubber, når skolernes sommerferie begynder.

I år afholdes der ikke færre end 60 camps fordelt på 35 svømmeklubber. Således deltager i år cirka 3500 børn i alderen 7 – 12 år på én af de mange udbudte AquaCamps.

Sædvanen tro uddeles der goodiebags til alle børn, som deltager i en AquaCamp. Disse goodiebags gemmer på små søde overraskelser, som altid falder i god jord hos børnene.

Indholdet i taskerne sponseres af virksomheder, der på den måde bakker op om konceptet. Uden disse flotte bidrag kunne Dansk Svømmeunion og de deltagende klubber ikke overraske med dette ekstra krydderi, som børnene hvert år tager imod med stor glæde og begejstring.

Der skal derfor her lyde en rigtig stor tak til de, i år, fem virksomheder/organisationer, som har valgt at støtte Aqua Camp konceptet:

REMA1000 (hovedsponsor og leverandør af rosiner, bars og frisk frugt dagligt)
Sydbank (drikkedunke)
Kavli (FUN saft)
Castus (frugtstænger med blåbær)
TrygFonden (tasker og malebøger)

Stadig enkelte ledige pladser tilbage
For de, der kunne være interesseret i at tilmelde børn til sommerens AquaCamps, er der stadig enkelte ledige pladser. Via følgende link kan du se, hvor, der er ledige pladser tilbage: http://www.aquacamp.dk/

Du kan læse mere om Aqua Camp konceptet og se, hvor de mange AquaCamps afholdes i år via www.svoem.dk/aquacamp.

 

 


 


Cookieindstillinger