0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kom og svøm med i Øresund

22-06-2011
Den 28. juni klokken 17.00-19.00 afholder Gentofte Svømmeklub, i samarbejde med Dansk Svømmeunion og Gentofte Kommune 500 meter distance svømning i åbent vand. Registrering fra klokken 16.30.

Af: 147

Tilmelding

Tilmelding foregår via følgende link til Gentofte Svømmeklubs hjemmesid:e http://gentofte.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=82. Det koster 100 kroner at deltage.

Sted

Arrangementet foregår ved Palo-plænen i den sydlige ende af Charlottenlund Strandpark. Kom og svøm med i Øresund afslutter Kom og crawl med-projektet, hvor kommunens borgere seks tirsdage i maj og juni har haft lejlighed til at få undervisning i crawl i Kildeskovshallen.

Svømmerute

På dagen vil blive lagt bøjer ud med en opmålt bane på 500 meter. Du er velkommen til at svømme ruten flere gange i træk. Hvis du gerne vil vide, hvor lang tid det tog dig at svømme distancen, har du mulighed for at få en tid på din præstation.

Deltagerne vil blive sendt af sted i heat på 10 med et par minutters mellemrum. Alle deltagere skal svømme venstre om bøjerne. Dvs. at du hele tiden har bøjerne på din venstre side, når du svømmer fremad. Vis hensyn, hvis du overhaler andre deltagere eller bliver overhalet af andre.

Kom og crawl med-instruktørerne vil være stede på stranden og i vandet, og der vil være ekstra livreddere på stranden og på rednings-boards i vandet.

Brug af våddragt er obligatorisk! Svømmeklubben har et begrænset antal våddragter til udlån. Der vil være mulighed for at leje eller købe en svømmevåddragt, samt få råd og vejledning af rutinerede havsvømmere. Reserver evt. en udlejningsvåddragt på forhånd: www.vandsportogtriatlon.dk

Selvom der er livreddere og instruktører både til lands og til vands, foregår Kom og crawl med i Øresund på eget ansvar. Tilmeld dig kun, hvis du har de nødvendige svømmefærdigheder, dvs., at du kan svømme min. 500 meter i en svømmehal!


 


Cookieindstillinger