0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Udviklingschef Morten Kjær er sygemeldt

16-06-2011
Dansk Svømmeunions udviklingschef Morten Kjær har haft en mindre blodprop og er derfor sygemeldt indtil videre.

Af: 21

Morten Kjær blev indlagt på hospitalet mandag, den 13. juni og har nu fra lægerne fået besked om, at han har haft en mindre blodprop på lillehjernen.

Morten har det efter omstændighederne godt, men er i skrivende stund meget svimmel og har synsproblemer i form af dobbeltsyn. 

Det er vigtigt for Morten med ro og hvile, hvorfor vi i Dansk Svømmeunion henstiller til, at man for nuværende undlader besøg på hospitalet. 

Morten Kjær
s ansvarsområder i Dansk Svømmeunion bliver i disse dage fordelt på andre hænder. Når dette er håndteret, vil vi orientere herom på hjemmesiden.

Mails, som allerede er indsendt til Morten Kjærs e-mail, vil blive behandlet. Vi henstiller til, at alle mails fremadrettet sendes til – i første ombæring – direktør Pia Holmen. Når de forskellige ansvarsområder er fordelt i administrationen, vil vi orientere om, hvem, der kan rettes henvendelse til.

Har du spørgsmål til disse arbejdsopgaver eller andet omkring Morten Kjærs situation, er du velkommen til at sende en mail til Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen, på e-mail: ph@svoem.dk eller ringe på telefon: 4439 4451 / mobil: 2920 6161.