0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ny talentudvikler i Hillerød Svømmeklub

09-06-2011
I vores bestræbelser på at fortsætte vores stærke sportslige udvikling i Hillerød Svømmeklub, har vi ansat Morten Gudnitz som talentudvikler pr. 1. august 2011.

Af: 21


Morten kommer fra en stilling som cheftræner i Helsingør Svømmeklub, og som træner, har han haft svømmere på iTUP både årgang og juniorer samt svømmere på senior landsholdet. - Med en meget målrettet talentudvikling er det vores ambition i Hillerød Svømmeklub at komme blandt landets 10 bedste årgangs- og juniorklubber – og på sigt nå samme niveau, inden for seniorsvømning. 


Morten Gudnitz (tv) hilser på cheftræner Morten Marstrand.

I jobbet som Talentudvikler bliver Morten ansvarlig for at skabe sammenhæng og flow, fra vores svømmeskole og helt frem til klubbens førstehold (HILS1), som nu er i 1.division. Morten skal primært arbejde med vores HILS2 (Årgangsgruppe 1), HILS3 (Årgangsgruppe 2) samt HILS4 (vores yngste k-svømmere). Morten skal bl.a. sikre, at vi har de rette svømmere på de rigtige hold samt skaber udvikling af svømmernes elitemæssige indstilling ved stævner og især til træning. Sammen med cheftræner Morten Marstrand skal Morten skabe en udvikling af klubbens elitekultur, både blandt klubbens andre K-trænere, lederne og ikke mindst hos forældrene.

I Hillerød glæder vi os til at byde Morten velkommen og til det fremtidige samarbejde.


 


Cookieindstillinger