0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

John Stougaard er afgået ved døden

31-05-2011
John Stougaard sov stille ind tirsdag, den 31. maj i en alder af 73 år.

Af: 42


John fik i januar konstateret prostatakræft i et fremskredet stadie, og sygdommen har i foråret svækket ham gradvist. Han døde i sit hjem i Greve tirsdag, den 31. maj.

Begravelsen fandt sted lørdag, den 4. juni.
 
John har gennem 20 år varetaget det administrative arbejde omkring officials- og trænerkurserne øst for Storebælt. Hans kone, Astrid, kendes også af mange i svømmeverdenen, for hun passede engageret telefonen når John ikke var hjemme.
 
Interessen for svømning fik John, da hans børn svømmede i Karlslunde Svømmeklub, og her fik han først appetit på at være el-tids operatør, og fra april 1991 at administrere kursusaktiviteterne øst for Storebælt. Da kursuskontoret i 2007 blev en del af Dansk Svømmeunions administration, gik John konstruktivt ind i dette arbejde og blev hurtigt en del af den nye organisation, og en værdsat kollega.
 
I de senere år har John været folkepensionist, men i mange år har hans primære arbejde været folkeskolelærer. John var oprindelig uddannet i ØK, men tog senere lærereksamen og virkede som lærer og skolebibliotekar i Hvidovre kommune i 41 år. Undervejs i karrieren læste John til cand. pæd. i dansk. Efter pensioneringen tilbød Pædagogisk Center ham et pensionistjob, som han havde i 5 år.

Vi vil huske John som en loyal og engageret kollega, der med høje kvalitetskrav har serviceret svømmeklubberne omkring uddannelse af klubbens officials, instruktører og trænere. Johns humoristiske sans og lune måde at omgås sine medmennesker på, er velkendt blandt ledere og instruktører. Vi er mange der vil savne en kær ven.
 
Æret være Johns minde.
 
Dansk Svømmeunion
 
Morten Kjær
Udviklingschef