0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danske Mesterskaber i udspring den kommende weekend

24-05-2011
I weekenden afholdes der DM i udspring for både seniorer og årgang i Odense Universitets Svømmehal. I flere af konkurrencerne bliver der tæt løb om topplaceringerne.

Af: 21

Danske Mesterskaber og Danske Årgangs Mesterskaber i udspring afholdes i Odense Universitets Svømmehal lørdag - søndag, den 28. – 29. maj 2011.
 
Hos seniorerne er Daniel Klein fra LUK2002 regerende dansk og nordisk mester på 1 meter vippen og regerende dansk mester på 3 meter vippen. Daniel Klein forventes i weekenden at genvinde disse mesterskabstitler.
 
I årgangs gruppe B (14 og 15 år) skal vi følge Niklas Nybro Sørensen, AGF Udspring, som netop har kvalificeret sig til sommerens Europæiske Junior Mesterskaber. Her bliver det spændende at se, om Gustav Friislund Sundgaard fra LUK2002 kan følge med og måske drille AGF´s deltager i guldkampen.
 
I årgangs gruppe C (12 og 13 år) har vi endnu en spændende dyst. Her er der ikke mindre end fire springere, som kan blande sig i kampen om årets mesterskab. Her møder vi den forsvarende nordiske mester i gruppen, Martin Bang Christensen fra AGF Udspring. Vi møder også Elias Egholm, LUK2002, som er forsvarende årgangsmester på 1 meter vippen. Der er ingen tvivl om, at Elias vil gøre hvad han kan for at genvinde sin titel. Daniel Nybro Sørensen er førsteårs gruppe C, men har været overlegen de seneste år i de yngre aldersgrupper. Den sidste forhåndsfavorit i gruppen er Andreas Larsen, LUK2002 - en deltager, som har været gennem en fantastisk udvikling det seneste års tid. Således her nogle spændende konkurrencer, hvor alt synes at kunne ske. 
 
Drengesiden er ganske imponerende i år, hvor der bliver mulighed for at følge nogle særdeles stærke konkurrencer den kommende weekend. Faktisk skal vi flere år tilbage for at finde så stor en gruppe af stærke årgangs-deltagere på drengesiden.  

Premiere på livetiming fra mesterskaberne
For første gang vil det være muligt at følge resultatformidlingen live fra mesterskaberne. Det sker på følgende site: www.diverecorder.co.uk
 
Kontaktperson under DM er Nomi Mortensen, medlem af Dansk Svømmeunions Udspringssektion, på mobil: 2093 9739.

 


Cookieindstillinger