0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Caroline Kleemann – ny udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion

23-05-2011
29-årige Caroline Kleemann er ansat som udviklingskonsulent i Dansk Svømmeunion med første arbejdsdag mandag, den 23. maj.

Af: 21Caroline Kleemann vil primært komme til at arbejde med åbent vand-svømning og livredning, men vil også indgå i arbejdet sammen med de øvrige konsulenter – blandt andet hvad angår skolesvømning og førstehjælp.


Caroline blev færdiguddannet Cand. Scient. i Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet tilbage i 2009. Herefter var Caroline projektansat i en tre-måneders stilling som konsulent hos TrygFonden. Da dette projekt var afsluttet, fortsatte Dansk Svømmeunions nye udviklingskonsulent til en stilling som fritidskonsulent i Kalundborg Kommune.


Caroline Kleemann, Dansk Svømmeunions nye
udviklingskonsulent.

I sin fritid har Caroline Kleemann været medlem af Dansk Svømmeunions Livredningssektion siden 2008 – det seneste år som leder af sektionen. Caroline er aktiv udøver af konkurrencelivredning og har været udtaget til landsholdet gentagne gange, hvor det således er blevet til deltagelse ved flere Europa- og Verdens Mesterskaber. 

I det hele taget er Caroline Kleemann meget aktiv og dyrker foruden konkurrencelivredning også triathlon, skiløb, surfing og sejlads om sommeren.

Dansk Svømmeunion byder Caroline Kleemann velkommen i teamet og håber, at alle vil tage rigtig godt imod vores nye kollega.

Caroline Kleemann kan kontaktes på e-mail: ck@svoem.dk og på telefon: 4439 4481/mobil: 2916 0423.

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger