0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Per Holmquist stopper i KVIK med udgangen af september 2011

23-05-2011
Svømmeklubben KVIKs eliteledelse har besluttet at opsige kontrakten med elitetræner Per Holmquist.

Af: 21

Eliteleder Stig Härstedt Olsen udtaler: ”Det er med beklagelse, at vi i denne uge har måtte opsige Per Holmquist som elitegruppetræner. Baggrund for opsigelsen er, at elitegruppen ikke længere findes, og stillingen derfor nedlægges.”

”Vi har været glade for Per Holmquist som elitetræner gennem de tre år, han har været ansat i KVIK. Per Holmquist blev årets svømmetræner i Danmark i 2010, og han har stået bag flere EM og VM medaljer, i sin tid i KVIK. Men da Daniel Svendsen, Linda Lund og Frederik Wørmer er stoppet, Tobias Urban Hansen og Kristian Weber Larsen svømmer i USA og Jeanette Ottesen er skiftet til det nationale træningscenter, er der ikke længere basis for at bevare en opbygning med en elitetræner med ansvar for 10 elitesvømmere” udtaler Jan Urban Hansen formand i KVIK.

Jan Urban Hansen fortsætter: ”Opsigelsen sker uden den store dramatik, Per Holmquist har stået bag et hav af danske mesterskaber på både kort- og langbane og han fortsætter som træner for de bedste svømmere i KVIK frem til DM i Bellahøj, hvor det er håbet at han kan afslutte tiden i KVIK med endnu en del medaljer. Ansættelsen ophører med udgangen af september.”

Svømmeklubben KVIK arbejder med at etablere en ny struktur, som fremadrettet gerne skulle gøre KVIK endnu stærkere. Et af problemerne i KVIK gennem de seneste år har været en manglende ”egenproduktion” af svømmere, dette vil der nu blive fokuseret på samtidig med, at der omstruktureres, således at de bedste elitesvømmere kan gives differentierede tilbud svarende til deres niveau og udvikling.

Sportschef Kim Dietrichsen beklager afskeden med Per Holmquist, men ser samtidig frem mod at få den nye struktur implementeret, en struktur som gerne skulle sikre udviklingen af svømmeklubben KVIK, som landets bedste klub både hvad angår talentudvikling og eliteudvikling i årene, der kommer.

På vegne af svømmeklubben KVIK

Jan Urban Hansen 
formand

 


Cookieindstillinger