0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets udspringspris 2011 overrakt søndag formiddag ved årsmøde i Dansk Svømmeunions Udspringssektion

15-05-2011
Søndag formiddag blev der afholdt årsmøde (områdemøde) i Dansk Svømmeunions Udspringssektion i Idrættens Hus, Brøndby. I den forbindelse blev prisen ”Årets udspringspris” overrakt.

Af: 21
Årets udspringspris 2011 til Daniel Klein, Lyngby Udspringsklub af 2002
Prisen blev overrakt af Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Danielle Keller. Prismodtager blev en aktiv udøver af udspringssporten - Daniel Klein - fra Lyngby Udspringsklub af 2002 (LUK2002).

I Danielle Kellers tale til Daniel Klein lød det indledningsvis, at prisen gik til en aktiv, der i det forgangne år har præsteret en række flotte resultater indenfor udspringssporten – ikke mindst et enestående Nordisk Senior Mesterskab. Her blev Daniel Klein kaldt op til bestyrelsesmedlem Danielle Keller, der fortsatte sin tale med blandt andet følgende: - Daniel, du har præsteret flere flotte resultater i det forgangne år. Men ét resultat skiller sig ud fra mængden, og er det, der gør, at du i dag skal modtage årets udspringspris. Jeg tænker naturligvis på de Nordiske Mesterskaber 2010 i Eriksdalsbadet i Stockholm, hvor du blev Nordisk Senior Mester på 1 meter vippen. Et sådant resultat har Danmark ikke opnået siden 1982 – hvor Claus Thomsen vandt indenfor disciplinen tårn-spring – og det siger i sandhed noget om din præstation. Det var flot, Daniel.

Herefter uddybede Danielle Keller det enestående resultat, som Daniel Klein præsterede ved de Nordiske Mesterskaber, hvor han var igennem en hård konkurrence med aktive, der tidligere har deltaget ved både VM og OL.
Daniel formåede imidlertid under konkurrencen at bevare det kølige overblik og blev således Nordisk Senior Mester med i alt 336 point. Et resultat, som straks skabte stor glæde og stolthed i Dansk Svømmeunion og i hele ”UdspringsDanmark”. 


En glad modtager af Årets udspringspris 2011 – Daniel Klein fra LUK2002 - i selskab med bestyrelsesmedlem Danielle Keller. 

Med ovennævnte pris fulgte en smuk Karen Blixen glasvase med inskription, blomster og diplomer.   

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger