0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

To nye medlemmer i Dansk Svømmeunions bestyrelse

14-05-2011
I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag, den 14. maj i Idrættens Hus i Brøndby, har Dansk Svømmeunion fået to nye bestyrelsesmedlemmer.

Af: 21

Dorthe Rigét og Lars Warm overtager pladserne efter de tidligere bestyrelsesmedlemmer, Anne Kruse og John Pihlkjær, der begge afgår efter tur og har valgt ikke at genopstille for en ny periode. 

Dansk Svømmeunions bestyrelse har peget på Dorthe Rigét som nyt bestyrelsesmedlem, og Køge Svømmeklub har indstillet klubbens formand, Lars Warm, til unionens ledige bestyrelsespost. 

Præsentation af Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlemmer

Dorthe Rigét, marketingdirektør og næstformand i Svømmeklubben TRITON Ballerup

Dorthe Rigét har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor kommunikation og marketing og er i sit civile liv ansat som marketingdirektør i Centerforeningen Amager Centret.

Fritiden benyttes i høj grad på Svømmeklubben TRITON Ballerup, hvor Dorthe Rigét i dag er næstformand og har været engageret i bestyrelsesarbejde siden 2004.
I svømmeklubben har Dorthe Rigét, udover bestyrelsesarbejde, også været involveret i eksempelvis klubudvikling, med-aktør for implementering af ATK (Aldersrelaterede TræningsKoncept), ankermand for en del af klubbens nuværende politikker og retningslinjer samt udgjort bindeled til sponsorer, kommune og Dansk Svømmeunion.  

Dorthe blev tidligere på året valgt til Årets Leder 2011 i Ballerup kommune. 


Dorthe Rigét - nyt bestyrelsesmedlem
i Dansk Svømmeunion.

Lars Warm, direktør i Custium A/S og formand i Køge Svømmeklub
Lars Warm er oprindeligt uddannet agronom, men har aldrig brugt uddannelsen indenfor landbruget. Derimod har Lars Warm en mangeårig karriere bag sig som leder i den kemiske industri. I dag er Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem direktør for og medejer af virksomheden Custium A/S – en virksomhed, der udvikler og vedligeholder salgsstøttesystemer for en række internationale virksomheder.

I sin fritid varetager Lars Warm, nu på tredje år, formandsposten i Køge Svømmeklub og har via denne post også ansvaret for klubbens overordnede ledelse.
Mens Lars har varetaget formandsposten, har Køge Svømmeklub udviklet sig markant, hvilket ikke mindst skyldes en stor indsats fra Lars Warms side. Således har Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem været en drivende kraft bag en effektiviserende omorganisering af klubbens administration samt daglige og folkevalgte ledelse. Han har været med til at udvikle et særligt pointsystem i klubben, der sikrer overblik over faste opgavers karakter og omfang. Endelig skal også her nævnes, at Lars Warm har arbejdet for at skabe et godt samarbejde med Køge Kommune, hvilket har betydet, at der i dag står  respekt omkring Køge Svømmeklub generelt i kommunen.


Lars Warm blev ved lørdagens
generalforsamling nyt medlem i 
Dansk Svømmeunions bestyrelse.

Dansk Svømmeunions bestyrelse
Dansk Svømmeunions bestyrelse består af i alt otte personer. Foruden Dorthe Rigét og Lars Warm udgøres bestyrelsen af:
Kaj Aagaard, formand
Kjeld Egebo Larsen, økonomi-ansvarlig
Lars Jørgensen, medlem
Jes Gydesen, medlem
Susanne Glasius, medlem
Danielle Keller, medlem 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger