0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Prisen ”Årets ildsjæl 2011” uddelt lørdag ved Dansk Svømmeunions områdemøde i Breddesektionen

14-05-2011
Prismodtager blev Annie Lyhne fra Vejle Svømmeklub Triton, der på grund af afbud overlod det til klubbens næstformand at modtage prisen. 

Af: 21

Breddesektionen, som udgør én af flere sektioner i Dansk Svømmeunion, uddelte lørdag formiddag på sektionens årsmøde for første gang sektionens egen pris ”Årets ildsjæl”.

Prisen blev her overrakt til en person, som i en årrække har markeret sig som en flittig og dybt engageret ildsjæl med et hjerte, der i den grad brænder for bredden i Dansk Svømmeunion. 

Det var Breddesektionens leder, Helle Jakobsen, der forestod prisoverrækkelsen, som dette første år blev tildelt Annie Lyhne fra Vejle Svømmeklub Triton – en person, der i mange år har været ansvarlig for motion for gravide i Vejle Kommune.  

I begrundelsen for prisen lød det blandt andet: - Annie har gennem 21 år i den grad gjort en særlig indsats for gravide i Vejle Kommune og har medvirket til bedre graviditet, færre sygemeldinger og lettere fødsel for mange vejlensiske piger. Hun har gennem sit daglige arbejde som jordemoder udbredt kendskabet til motion for gravide og gjort de gravide bevidste om nødvendigheden af motion herunder svømning.

Annie har selv en fortid som konkurrencesvømmer i Vejle Svømmeklub Triton og ydede et stort bidrag til det sociale sammenhold. Efter hun stoppede som konkurrencesvømmer, blev hun svømmeinstruktør. I kraft af sit job som jordemoder opdagede Annie, at der manglede et motionstilbud til gravide, så de ikke stoppede med at dyrke motion, når de blev gravide. Hun blev en pionér på området og svømning for gravide har senere bredt sig til hele landet. 

Annie har gennem årene været en utrolig vellidt instruktør – både i klubben og hos de gravide. Hun har med sit store engagement og sin store viden om graviditet højnet sundheden i Vejle Kommune.

Prismodtageren Annie Lyhne kunne desværre ikke selv være tilstede på områdemødet, hvorfor det blev klubbens næstformand, Lars Nielsen, der på vegne af Annie Lyhne, modtog Breddesektionens nye årspris.


Breddesektionens leder, Helle Jakobsen, sammen med Vejle Svømmeklub Tritons næstformand, Lars Nielsen, ved lørdagens områdemøde.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger