0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DM i konkurrencelivredning 2011

29-04-2011

Konkurrence-livredningssæsonen starter for alvor i weekenden... 

Af: 109

Den 30. april afholder Dansk Svømmeunions livredningssektion i samarbejde med GI40Hermes Danmarks Mesterskaber i konkurrencelivredning (stillwater) på Bellahøj Svømmestadion.

Den kommende sæson byder på mange spændende udfordringer inden for konkurrencelivredningen - og lørdagens mesterskaber er første mulighed for at svømme sig ind i bruttogruppen frem mod efterårets store begivenheder senior EM i Spanien og junior EM på hjemmebane i København. 

Til september afvikles de europæiske junior mesterskaber i København. Det bliver første gang Danmark er vært for et internationale mesterskab i livredning. Landsholdet leverede i 2010 er række lovende resultater, der nu skal bygges videre på. På seniorniveuet bliver det spændende at følge sidste års VM deltagere. Holdet leverede et flot VM og der står en række atleter på spring til at kunne forstærke holdet til dette års EM.

Se den foreløbige startliste til mesterskabet her.

Kontakt udviklingskonsulent Morten Hinnerup på telefon: 4439 4468 / mobil: 2916 0903 eller pr. e-mail: moh@svoem.dk, hvis I har spørgsmål i forbindelse med mesterskabet.


 


Cookieindstillinger