0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fysisk stærke tyskere besejrede Danmark

10-04-2011
EM-kval: Tyskland er klar til EM efter sejr på 13-5

Af: 127


Mens de danske spillere havde kræfterne i behold kunne de godt hænge på tyskerne, men i den sidste periode viste de fysisk stærkere tyskere, hvorfor de vandt kvalifikationsturneringen i Odense. Foto: Søren Arildsen

EM-kvalifikationskamp

Danmark-Tyskland 5-13 (0-1, 2-4, 2-3, 1-5)

Danmark tabte også sin sidste kamp ved EM-kvalifikationsrunden i Odense, da det rød-hvide mandskab søndag 10. april blev besejret med 5-13 af Tyskland.

Som mod Bulgarien viste Danmark flot fight, men tyskernes bedre fysik og hurtigere svømning blev udslagsgivende for udfaldet. Danmark blev dog ikke blæst af banen og kan tage hjem fra EM-kvalifikationen med æren i behold.

I 1. periode var opgøret ganske lige indtil de døende sekunder, hvor det lykkedes Tyskland at bringe sig foran med et loop over målmand Nikolaj Højberg Kiristiansen. Han sikrede i øvrigt med flere gode redninger, at danskerne ikke kom afgørende bagud allerede fra start af.

I 2. periode bliver det til to danske scoringer - først ved Christoffer Larsen og siden til stillingen 2-3, hvor Benjamin Holten udnyttede en mand mere-situation.
Perioden slutter med at Tyskland udnytter en dansk mand mindre-situation og slår til på kontra.

Også i 3. periode bølgede kampen frem og tilbage. Danmark holdt sig inde i kampen ved at udnytte en mand mere-situation til stillingen 3-6 ved Christoffer Larsen. Det blev også til 4-7 igen ved Christoffer Larsen, inden tyskerne slutter perioden med en scoring.

I de afsluttende otte minutter slår det tyske fysiske overskud igennem. Danmark får scoret periodens første mål ved Kevin Sørensen til stillingen 5-8, men herfra står der Tyskland på festlighederne. De danske spillere virkede trætte, og Tyskland kan sætte fem scoringer ind i træk.

Sejren over Danmark betyder, at Tyskland vinder EM-kvalifikationsgruppe B og dermed indløser billet til europamesterskaberne i Kroatien til september.


Kevin Sørensen dækker op for tysk angrebsspil. Foto: Søren Arildsen


Fem gange måtte den tyske målmand Steven Piotrowski kigge efter bolden inde i netmaskerne. Foto: Søren Arildsen

Se fotos fra kampen mellem Danmark og Tyskland


 


Cookieindstillinger