0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Stort dansk nederlag i åbningskamp

08-04-2011

Af: 21

Det danske U-17-landshold løb torsdag 7. april ind i en ordentlig øertæve i åbningskampen ved EM-kvalifikationen i gruppe B. I Universitetets Svømmehal i Odense tabte det rød-hvide mandskab til Polen så stort som 1-14.

Det danske hold fik aldrig et ben til jorden.

- Holdet led allerede et knæk i 1. periode, hvor Polen hurtig kom foran 3-0, og spillerne kom aldrig tilbage - heller ikke selv om det lykkedes Mathias Hassel at score midt i 2. periode, fortæller holdleder Esben Sørensen.

Fra trænerbænken blev der  både uddelt irettesættelser og gode råd og anvisninger, men lige lidt hjalp det. Et resultat på 0-4 både i 3. og i 4. periode fik banket det danske hold godt og grundigt på plads.

En meget uheldig start på turneringen, for nu skal Danmark helst vinde de resterende tre kampe for at have en chance for at kunne kvalificere sig til EM i Kroatien senere på året.

Den anden kamp torsdag mellem Bulgarien og Irland blev stort set en kopi af Danmarks opgør med Polen, idet bulgarerne tromlede irerne ned og sikrede sig en overbevisende sejr på 14-3.


 


Cookieindstillinger