0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

TrygFonden Kystlivredning ansætter vandkonsulent

05-04-2011
TrygFonden Kystlivredning har ansat Helen Witt Qvist som vandkonsulent og byder hende velkommen i teamet i Farum.

Af: 21

Om konsulent-stillingen
Helen kommer overordnet set til at varetage og koordinere risikovurderinger af de danske kyster og havne og herunder at udvikle et lagringssystem for billeder og video-optagelser fra luftrekognosceringer.
Derudover er Helen også konsulent på HR-delen for livredderne med blandt andet rekruttering og fastholdelse af kystlivreddere og har ligeledes kontakt til kystlivredder-klubberne.
Helen står endvidere for planlægning og koordinering af vandsikkerhedskonferencer og seminarer.

Baggrund

Helen er uddannet cand.scient.soc (kandidat i geografi og TekSam) - en teknologisk samfundsvidenskabelig miljøplanlæggeruddannelse. Med i bagagen har Helen endvidere en uddannelse i projektledelse.

Som baggrund har Helen blandt andet haft ansættelse hos Arla Foods som projektleder og produktchef i forhold til mellemøstlige kunderelationer.
Efter tre års ansættelse hos Arla Foods har Helen i perioden 2008 – 2010 været ansat som konsulent i Friluftsrådet (Blå Flag kampagnen), hvor områder som rådgivning og kommunikation med kommuner og havne, samarbejde med Miljøstyrelsen og udvikling af kampagnemateriale, har indgået i jobbet.  
Senest har Helen været ansat som kundeansvarlig i webbureauet Netmester – et job, der udover ansvaret for kundekontakt, også har dækket områder så som planlægning af udviklingsopgaver for IT-udviklere, projektledelse og salg. 

I fritiden har familien førsteprioritet (Helen er gift og mor til to på henholdsvis syv og fire år). Hvad der ellers måtte være af fritid bliver gerne brugt på eksempelvis squash og fitness, men også mere kreative hobbies såsom at sy, tegne og male.
Helen er meget glad for at rejse, hvilket i den grad fremgår af hendes C.V. Her er turen eksempelvis gået til alskens destinationer i Europa, Sydamerika, Nordamerika, Afrika, Asien og Mellemøsten. Endvidere har Helen opholdt sig en måned på feltkursus i Grækenland og boet et halvt år i Brasilien.   

Ta’ godt imod vores nye kollega

TrygFonden Kystlivredning byder Helen velkommen og håber, at alle vil tage rigtig godt imod hende.

Helen havde første arbejdsdag i sidste uge (uge 13) og kan således allerede nu kontaktes dagligt på telefon 4439 4467 og på e-mail: wiq@svoem.dk

Erik Bech, kystlivredningschef. 


 


Cookieindstillinger