0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Grundspillet afgjort

03-04-2011
Slagelse sluttede bedst foran GI40/Hermes, Frem Odense og OSLF

Af: 127

Så er grundspillet afgjort. Søndag 27. marts blev der sat navne på, hvilke hold, som skal møde hinanden i de to DM-semifinaler. Slagelse sluttede øverst efter sejre over henholdsvis Aalborg og OSLF á point med Hermes. Men et bedre målscore betyder, at Slagelse rykker helt i front. Slagelse var tvunget til at vinde begge kampe søndag, da både Hermes og Frem samtidig sikrede sig forventede sejre over henholdsvis Aalborg og Lystrup.
Førstepladsen betyder, at Slagelse får fornøjelsen af OSLF i den ene semifinale, mens sidste års DM-finalister Frem og Hermes allerede tørner sammen i den anden.

Det vestsjællandske mandskab var ellers tæt på at spænde ben for sig selv i jagten på førstepladsen i grundspillet, da det dagen forinden - lørdag 26. marts - tabte til de forsvarende mestre fra Frem Odense. Slagelse havde svært ved at klare mestrenes stærkere fysik og rutine. Først i 4. periode da Frem havde svømmet sig trætte, fik Slagelse overtaget, men bagud med fire mål, kunne mesterholdet ikke hentes.

Til gengæld havde Frem brugt så meget krudt på kampen mod Slagelse, at holdet var tæt på at blive kørt over i det efterfølgende opgør mod Hermes. Københavner-holdet førte således 8-1. Alligevel formåede Frem at komme tilbage i kampen. Opgøret sluttede 15-13 i Hermes´ farvør, men det holdt hårdt. Med til billedet hører også, at Frem mistede to spillere i opgøret med Slagelse og derfor måtte spille kampen mod Hermes med blot ti spillere.


Slagelse vandt grundspillet foran Hermes. Foto: Søren Arildsen

Se foto fra Slagelse-Frem, Hermes-Frem, Slagelse-Aalborg, Hermes-Aalborg og Slagelse-OSLF HER

De forestående semifinaler bliver således:

Slagelse-OSLF
Hermes-Frem

Frem og Hermes mødes i den 1. semifinale 16. april, mens opgøret mellem OSLF og Slagelse sandsynligvis spilles 12 april. Der er returopgør i de to semifinaler 30. april. Skal man ud i et tredje semifinaleopgør, afvikles dette dagen efter.


 


Cookieindstillinger